Najnovije vesti

SEVIĆKA SA DEČKOM DANIELOM ŠACUJE SKUPE KUĆE NA SENJAKU! Sviđa im se ova od 700.000 € a na sređivanje daće još 400.000?
Foto: Damir Dervišagić

opa

SEVIĆKA SA DEČKOM DANIELOM ŠACUJE SKUPE KUĆE NA SENJAKU! Sviđa im se ova od 700.000 € a na sređivanje daće još 400.000?

Stars

Gotovo je sigurno da će pevačica Ana Sević sa Danielom Nedeljkovićem provesti ostatak života zajedno, kako su nedavno "upecani" tokom potražnje stambenog prostora u luks delu prestonice. Naime, oni uveliko razgledaju skupe kuće po Senjaku, a za sada, kako se navodi, posebno im se dopada jedna od 700.000 evra.

"Daniel je pronašao fenomenalnu kuću na Senjaku, u elitnom delu prestonice. Vlasnicima se žuri pa bi je prodali za oko 700.000 evra iako ona vredi mnogo više, s obzirom na kvadraturu, ali i lokaciju…", ispričao je izvor blizak ovom paru i dodao da se u nju, iako puno košta, mora uložiti još dosta novca.

"Potrebna je restauracija cele vile, fasade, spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, dvorišta… Daniel je vodio arhitekte kao i podizvođače radova da pogledaju, a njihova je procena da u kuću treba da se uloži još minimum 300-400 hiljada evra, ne računajući nameštaj i sve ono što dolazi na kraju", dodao je dobro obavešteni izvor.

Navodno, budući da je Daniel u poslednjih nekoliko nedelja sam pregovarao, nedavno je odveo i svoju devojku u obilazak ove, ali i drugih vila po Senjaku, kako bi pronašli onu pravu pre nego što i definitivno potpišu ugovor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...