Najnovije vesti

HAOS U ZVEZDAMA! Krstinja smršala 35 KILOGRAMA, razvalila GLASOM, a onda je Saša Popović ucenio, Marija ga UĆUTKALA!
Foto: Printscreen Zvezde Granda, Dragana Udovičić

Pobedila sebe

HAOS U ZVEZDAMA! Krstinja smršala 35 KILOGRAMA, razvalila GLASOM, a onda je Saša Popović ucenio, Marija ga UĆUTKALA!

Stars

Učenisca Zvezda Granda, čiji je mentor Marija Šerifović, Krstinja Todorović (23) iz Podgorice napravila je pometnju ne samo svojim glasom i odličnim pevanjem nego i izgledom. 

Naime, pevačica je smršala čak 35 kilograma što je oduševilo Učesnicu mentoriše Marija Šerifović koja je priznala da pored napornih muzičkih priprema Todorovićeva radi na svom fizičkom izgledu.

foto: Printscreen

"Krstinja i ja smo povele ozbiljan razgovor. Pitali smo se šta da radimo sa njenim životom, pošto smo znale da će je žiri izbaciti zato što je debela u narednom krugu i rešile smo da ona dođe u ovaj krug sa minus 35 kilograma i ona je to uradila", istakla je Marija

"Osim toga što si smršala 35 kilograma, večeras si pevala bez greške, maestralno. Ja sam na tebe megaponosna", zaključila je Šerifovićeva.

Saša Popović je konstatovao kako se pažnja sa takmičarkinog pevanja usmerila na to koliko će smršati.

"Mislim da sad gledaoci samo gledaju koliko ćeš da skineš kilograma, nego što se tiče pevanja. Tu si top. Šta obećavaš za sledeći krug", upitao je Popović, a Marija se brecnula da ne obećava ništa jer je već smiršala i ispunila obećanje. 

"Mora još, sad tek daj glas", bio je uporan Saša.

"Evo Marija je skinula 10 kilograma i sad peva bolje nego ikada", dodao je Popović.

foto: Printscreen

kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...