DŽAJINA ĆERKA PROSLAVILA GODIŠNJICU BRAKA! Pokazala skupoceni prsten, a tek da čujete koju je poruku poslala MUŽU (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

srećna

DŽAJINA ĆERKA PROSLAVILA GODIŠNJICU BRAKA! Pokazala skupoceni prsten, a tek da čujete koju je poruku poslala MUŽU (FOTO)

Stars -

Dragana Džajić i Miloš Ivanović obeležili su danas prvu godišnjicu braka, a tim povodom ćerka legendarnog fudbalera objavila je nekoliko zajedničkih fotografija sa suprugom putem društvene mreže Inatagram. Prva je, međutim, privukla ogromnu pažnju, jer je malo onih koji su bili u prilici da ovaj detalj vide izbliza - Draganin skupoceni prsten, koji ona svakako ne skida otkako se udala.

"Hvala na predivnoj godini", poručila je ona svom suprugu, te tom porukom i potpisala svoju objavu, pa pokrenula lavinu komentara - odnosno čestitki brojnih folovera.

Dragana i Miloš sudbonosno "da" izgovorili su prošle godine na današnji dan, 25. maja, pred oko 250 zvanica u jednom prestoničkom hotelu. Sredinom decembra postali su roditelji naslednika Vida, kog je ponosni tata zajedno sa suprugom izveo iz porodilišta i odveo kući.

Kurir.rs, M.G/Foto: Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja