MUŽ JOJ ZGRĆE SILNU LOVU PEVANJEM! Rokvićeva supruga okopava baštu, SADI KRASTAVAC I ĐUMBIR, ali to nije sve!
Foto: Marina Lopičić

Skromna

MUŽ JOJ ZGRĆE SILNU LOVU PEVANJEM! Rokvićeva supruga okopava baštu, SADI KRASTAVAC I ĐUMBIR, ali to nije sve!

Stars -

Supruga pevača Marinka Rokvića, Slavica, svojim svakodnevnim objavama na Instagram profilu oduševljava javnost.

Ona je ovog puta pokazala kako izgleda kada zasuče rukave i posadi baštu. Stalno vodi računa oko nje, okopava je i sređuje.

Posadila je nekoliko vrsta povrđa, a između ostalog tu su krastavac, đumbir, paradajz...

- Danas je naša bašta kao pravo organsko domaćinstvo čarobnim štapićem otvorilo svoju kapiju i primilo u malo carstvo nove rasadne biljčice. Paradajz, krastavac, cveklu, kelj, brokol, mirođiju, rukolu, peršun, celer, blitvu, ren, đumbir, maričnjak, žalfiju, kamilicu, nanu, smilje, bosiljak, steviju, ehinaceu, kantarion, pelin... Malo li je? Ali taj štapić nije mogao sve sam da posadi - napisala je Slavica u opisu fotografije.

Iako se njen suprug Marinko i sinovi Nikola i Marko bave pevanjem i zarađuju na desetine hiljada evra, Slavica ipak gaji skromnost!

Čemu su me naučile ove moje godine što me u stopu prate? Da je frekvencija smeha melem za dušu. Bez osmeha ne idem nigde. Da je radovanje lek za srčani pritisak. Zato se radujem. Da mi zahvalnost vraća mir u disajne puteve šireći pluća. A pravilno disanje sa kiseonikom donosi pozitivnost u moje moždane vijuge. Da je druženje s pozitivnim ljudima zarazno potrebno poput vode, vraća me na pravi kolosek. Da je praštanje, ključ za vrata sopstvene sreće. Da me ljubav podiže u visine i na krilima anđela spušta u dubinu bića. Jer ljubav je svuda oko nas. U vama, u meni, u prirodi, u stvarima, u drugim bićima. U vodi, vazduhu, u svemu što nas okružuje. Potražimo je i poželimo otvorenog srca i ona će doći. Zamenimo sva negativna osećanja za osećaj ljubavi. Jer ona je dar od Boga. Napravimo selekciju poklona. Naučimo da primamo samo darove ljubavi, a ostale nedostojne sreći vratimo uz duboku zahvalnost darodavcu. Širimo ljubav poštujući individualnost svakog ponaosob. Zahvalna sam ovim mojim godinama što su me naučile da tražim, prepoznam i vidim u svemu samo lepotu, dobrotu i ljubav. Nekada sam znala šta hoću, ali nisam znala šta neću. Sada znam i jedno i drugo. U godinama sam kad tačno znam šta mi je potrebno za sreću, a stalo je u jednu, jedinu rečenicu. AKO NIJE LJUBAV, ONDA NEĆU. Tako moćna, a jednostavna. Zar ne? Osetite i vi moć ove rečenice i neka vam postane navika da je često izgovarate i da na život upravo gledate kroz metaforu njenog zadivljujućeg značenja. Uživajte, jer život je igra, ne shvatajte ga previše ozbiljno. #slavicarokvic #rokvic #ljubav #sreca #radost #veranadaljubav #priroda #zdravzivot

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica) on

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja