PREBIĆU KRISTIJANA PRED MILIONIMA! Biza traži borbu bez PRAVILA, Golubović mu samo JEDNO poručio
Foto: screenshot Pink tv

FAJT U ZADRUZI

PREBIĆU KRISTIJANA PRED MILIONIMA! Biza traži borbu bez PRAVILA, Golubović mu samo JEDNO poručio

Stars -

Ivan Mitrović Biza, poznatiji kao kruševački don, godinama važi za žestokog momka u gradu na Zapadnoj Moravi, a pažnju javnosti skrenuo je na sebe stalnim provociranjem Kristijana Golubovića.

"Ja sam profesionalni bokser i već nekoliko godina želim da se borim sa Kristijanom, njemu svaka čast. Želeo bih da se borimo po pravilima MMA, tu nema pravila, sve borilačke veštine u jednoj", poručio je Biza Kristijanu.

Golubović je pristao i zatražio da in se obezbedi borba u Zadruzi.

"Daću mu šansu da na lep način uđe u Zadrugu i da vidimo koliko je to on spreman. Imate grobnicu, ludnicu i bolnicu", u svom fazonu rekao Kristijan.

"Spreman sam i pobediću Kristijana Golubovića, ali da se to desi u Zadruzi da to prati milioni ljudi", samouveren je Biza u Amidži šou.

"Nemoj da me pobedi kao Aleksandar Čabarkapa, molim te", dobacio je Kristijan.

foto: Pritnsceen

Miki i Kristijan uhapšeni zajedno

Miki Đuričić i Kristijan Golubović su jednom prilikom uhapšeni kada su se zajedno bili na jednom salašu, u stvari jednog momka iz Kristijanovog obezbezđenja jer nije imao ličnu kartu.

Tom prilikom ni Miki nije imao ličnu kartu.

"Šunjaju se policajci, hoće da nas hapse. Pa to je Miki iz Kupinova, njega svi znaju. A on se zajapurio, navalio na njega", ispričao je Kristijan.

"On je bio gost na salašu, Kristijan je baš bio pristojan. On je ustajao dva trupca od dva i po metra i trči", objasnio je Miki Đuričić.

foto: screenshot Pink tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track