Najnovije vesti

ULAZI SAMO POD JEDNIM USLOVOM: Ovo je novi potencijalni učesnik Zadruge 4, a Mikiju neće biti dobro kada ga bude UGLEDAO
Foto: Damir Dervišagić

HAOS

ULAZI SAMO POD JEDNIM USLOVOM: Ovo je novi potencijalni učesnik Zadruge 4, a Mikiju neće biti dobro kada ga bude UGLEDAO

Stars

Kao bomba je odjeknula vest da će bivši zadrugarMiki Đuričić, koji je u prošloj sezoni rijalitija "Zadruga" diskvalifikovan, jer je udario Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, ponovo postati učesnik u novoj četvrtoj sezoni "Zadruge".

Produkcija je nakon odslužene kazne, jer je Đuričić godinu dana bio u kući sa nanogicom, odlučila da mu pruži još jednu šansu. Miki kaže da se u međuvremenu sredio, a sada je i njegov život dobio totalno drugačiji pravac, jer će u avgustu postati otac. On i njegova izabranica, koja je za sada anonimna, čekaju devojčicu. Mnogi su se obradovali njegovom ponovnom ulasku.

foto: Printscreen Amidži šou

Evo šta o tome misle njegove bivše žene koje su pretrpele nasilje od njega, zbog čega je bio diskvalifikovan, Suzana Perović i Nadežda Biljić.

Suzana nije želela da komentariše ovu novonastalu situaciju u Đuričićevom životu, a pošto je Nadežda bila nedostupna, javio se njen dečko Toma Panić, i prokomentarisao celu situaciju umesto Nadežde.

"Nadežda se malo povukla zbog bebe, ona ne prati tu situaciju, ne zanima je i nema nikakav komentar. Trenutno se odmaramo i spremamo za posao. Ja se od petka vraćam u klub, a Nadežda se sprema za nastupe" otkrio nam je Panić.

foto: Printscreen/Instagram

Spekulisalo se da ulazi u "Zadrugu" zajedno sa Nadeždom i bebom, a on nam je sada otkrio planove u vezi ovog angažmana.

"Ukoliko dobijem dobru ponudu, ulazim u "Zadrugu". Zašto da ne zaradim neki dodatni novac za porodicu, ali Nadežda i beba ne ulaze, nema šanse da se to dogodi. Ja sam zaštitnički nastrojen prema njima, nismo mi Kulići" rekao je Toma.

Kurir.rs / Alo / M.M.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...