STARLETE HAPŠENE ZBOG PROSTITUCIJE, TUČE, NARKOTIKA: Ema Lapin najstrože kažnjena, a evo ko ima DEBELI DOSIJE
Foto: Damir Dervišagić

POLICIJA PRIVODILA I DRUGE STARLETE

STARLETE HAPŠENE ZBOG PROSTITUCIJE, TUČE, NARKOTIKA: Ema Lapin najstrože kažnjena, a evo ko ima DEBELI DOSIJE

Stars -

Brojne su devojke sa zanimanjem starleta koje su prethodnih godina često bile tema hronika u medijima zbog hapšenja i kršenja zakona. Rekorderka u tome je Soraja Vučelić, koja je privođena više puta.

foto: Printscreen/Instagram

Ona je prvi put uhapšena 2015. na tivatskom aerodromu po poternici barske policije jer je izbegavala da se pojavi na saslušanju povodom ubistva Armina Muše Osmanagića. Dve godine kasnije na aerodromu u Beogradu lišena slobode je slobode zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, da bi početkom maja bila privedena u Žabljaku jer je prekršila obavezujuću meru zabrane okupljanja tokom epidemija.

foto: Printscreen

Njena koleginica Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, hapšena je pre nekoliko godina zbog bavljenja elitnom prostitucijom.

foto: Damir Dervišagić

Najgore je prošla starleta i bivša učesnica "Zadruge" Ema Lapin, koja je osuđena na četiri godine zatvora jer je policija u njenom stanu pronašla četiri kilograma droge.

foto: Privatna Arhiva

Zbog bavljenja prostitucijom hapšena je i Božana Vujinović, i to dva puta - 2014. i 2019. godine.

foto: Printscreen YT

Poslednja koja je uhapšena zbog bavljenja najstarijim zanatom i posredovanja u istom jeste Tijana Ajfon, koju je policija lišila slobode zajedno sa još tri devojke iz Srbije u sredu uveče u Bijeljini.

I. E. / foto: Damir Dervišagić; Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja