PALO UPOZNAVANJE SA BOJANOM RODIĆ! Božinovska ispričala sve detalje pa nastavila o renoviranju kuće i SVADBI!
Foto: Damir Dervišagić

nema šta da krije

PALO UPOZNAVANJE SA BOJANOM RODIĆ! Božinovska ispričala sve detalje pa nastavila o renoviranju kuće i SVADBI!

Stars -

Goca Božinovska je, navodi se, konačno upoznala novu devojku sina Mirka, Bojanu Rodić. Pevačica za nju ima samo reči hvale i drago joj je "što se deca vole i ne razdvajaju se".

"Eto, konačno sam i ja upoznala moju novu snajku Bojanu Rodić. Divna je i lepa devojka. Prvi utisak mi je ekstra. Deca se vole, ne razdvajaju se. Proslavljaju rođendane, slave sve lepe trenutke zajedno", rekla je ona domaćim medijima, pa nastavila: "Kakva i može da bude devojka kad je iz dobre porodice? Izuzetno je dobro dete. Volela sam ja i Mirkovu bivšu devojku, da se razumemo. E, sad, devojka je devojka dok ne postane zakonita žena."

"Svi pričaju o svadbi, ali deca su se tek upoznala. Prerano je sve to nekako. Dođe ona jednom nedeljno, ali da se zna da ovo moje renoviranje kuće i ograde nema nikakve veze sa Mirkovom novom devojkom. Tri meseca nisam ništa mogla da radim na renoviranju kuće, jer su svi majstori koje sam zvala izbegavali da rade. Sve su to nekako stariji ljudi koji su u strahu da se ne razbole. Sad ne znam gde ću pre. Svašta radim po kući. Imati kuću nije mala stvar. Moram ogradu da sređujem i krečim", ispričala je folkerka.

foto: ATA Images

Kurir.rs, M.G/Star/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track