Najnovije vesti

NAJBOLJI DRUGARI, A USKORO I PAŠENOZI: Sin Goce Božinovske ženi se svastikom Cecinog Veljka!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

oglasio se

NAJBOLJI DRUGARI, A USKORO I PAŠENOZI: Sin Goce Božinovske ženi se svastikom Cecinog Veljka!

Stars

Mediji već danima bruje o novoj izabranici Mirka Šijana Bojani Rodić, svastici Veljka Ražnatovića koja je veliku pažnju privukla na venčanju sestre Bogdane, čijoj će bebi uskoro postati tetka. Sin pevačice Goce Božinovske dugo se nije oglašavao javno jer, kako sam tvrdi, privatni život vodi na sebi svojstven način, bez ikakve potrebe da se bilo kome pravda za postupke.

Otkrio kako je upoznao Veljka Ražnatovića i koliko traje njihovo prijateljstvo.

"Veljka sam upoznao još kad sam bio klinac. Upoznavanje je bilo preko naših roditelja, a kasnije kad smo odrasli nastavili smo da se družimo. Sećam se koliko smo lepih momenata prošli zajedno i bio je upečatljiv momenat gledati ga da se ženi. Mislim da vreme prolazi brzo i da toga nismo svesni većinski. Veljko je moj brat i zauzima posebno mesto u mom životu. Dobar je momak i hoće svima da pomogne."

foto: Instagram

Mirko otkrio da je zaljubljen u Bojanu Rodić i da ne postoji stvar koju ne bi uradio za nju.

"Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri."

Istakao da je Bojana uzbuđena što će postati tetka.

"Pa ne postaje samo Bojana tetka nego i ja teča. Ona je mnogo uzbuđena i svi željno iščekuju malog Željka. Bliži se termin Bogdaninog porođaja i svi se slažu da je Veljkova žena sjajna. Verujemo da će biti dobra mama, s obzirom na to kako je požrtvovana. Sa Bojanom svaki dan obilazim bebi-prodavnice i gledamo šta sve treba da uzmemo. Moramo biti spremi, odbrojavanje je počelo."

Mirko otkrio da li vidi sebe uskoro u ulozi oca.

"Dete nije mala stvar. Mnogo volim decu i jedva čekam da postanem otac. Samo, za to treba biti ozbiljan i tu greške ne smeju da se dese."

Kurir.rs / Republika / M.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...