100.000 € ZA ROĐENJE UNUKA! Ceca ne pita koliko šta KOŠTA, najskuplji APARTMAN za snajku, MORSKI PLODOVI, Željkova soba
Foto: Printscreen Instagram

PONOSNA

100.000 € ZA ROĐENJE UNUKA! Ceca ne pita koliko šta KOŠTA, najskuplji APARTMAN za snajku, MORSKI PLODOVI, Željkova soba

Stars -

U porodici Ražnatović i Rodić 3. jun slavio se od jutra do mraka jer je na svet došao Željko, sin Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane.

Za prvu bebu mladog para pristigao je veliki broj čestitki i skupocenih poklona, a organizovana je i gala proslava u Cecinoj vili na Dedinju, kojoj su prisustvovala najeminentnija imena domaćeg šou-biznisa poput Ace Lukasa, Aleksandre Prijović, Maje Berović, Ace Pejovića i mnogih drugih.

Nakon cepanja Veljkove majice ispred porodilišta u Jevremovoj ulici, nazdravljanja uz alkohol i suze radosnice, kojima je dočekana najradosnija vest o rođenju Arkanovog naslednika, tetke Anastasija Ražnatović, Bojana i Nataša Rodić blistale su od sreće u luksuznim toaletama kreiranim specijalno za ovu priliku, te su dočekale počasne zvanice na proslavi u koju je Ceca uložila veliku sumu.

Kako saznaju mediji, folk zvezda je iskeširala blizu 100.000 evra za rođenje unuka, a ta suma se odnosi na proslavu, dekoracije, opremanje Željkove sobe, kao i na poklone koje je Ceca spremila za Željka i Bogdanu kad stignu kući.

foto: Printscreen

- Da je Ceca veliki domaćin, to je svima već dobro poznato. Rođenje Željka je za nju najsrećniji dan u životu. Ceo život je posvetila deci, tako da možete da zamislite koliko će se tek posvetiti unucima. Nije razmišljala o novcu, želela je da sve bude na nivou, pa je dala oko 100.000 evra za sve što je bilo potrebno - kaže izvor blizak Ražnatovićima.

- Ceca nije pitala koliko košta kada je uzimala najskuplji apartman za snajku i unuka, da krenemo odatle, pa onda preko keteringa sa morskim plodovima, specijalitetima internacionalnih kuhinja, glomaznih i raskošnih plavo-zlatnih balona za dekoraciju, ali i mnogih drugih detalja za koje nije žalila dinara. Ona je opremila čitavu Željkovu sobu, koja liči na bajku. Pokupovala je sve moguće stvari koje će umnogome olakšati i Veljku i Bogdani. Specijalne poklone koje je ona lično naručila za Bogdanu i Željka takođe mnogo koštaju. Jedva čeka da stignu kući i da budu svi na okupu.

foto: Printscreen/Instagram

Ponosna Veljkova majka nije krila suze radosnice, ali je otkrila da njen unuku liči na njenog naslednika.

- Željko je isti Veljko. Nadam se da će on imati mnogo dece, posle njega i Anastasija, a ja bih volela da bude sledeći put devojčica, pa da liči na majku, valjda to tako treba - rekla je Ceca, dok je Tasa dodala:

- Maksimalno ću se potruditi da budem makar upola dobra tetka, kao Lidija. Jedva čekam da ga uzmem u naručje. Pomagaću Bogdani i Veljku u svemu što bude trebalo.

foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/s.telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track