Najnovije vesti

SOCIJALNA SLUŽBA UPALA ATIJASU U STAN! Digla se prašina zbog Luninih BOLESNIH lapsusa, ispitivali Ninu, a sad idu TUŽBE
Foto: Damir Dervišagić

Sklonio se iz Srbije

SOCIJALNA SLUŽBA UPALA ATIJASU U STAN! Digla se prašina zbog Luninih BOLESNIH lapsusa, ispitivali Ninu, a sad idu TUŽBE

Stars

Nakon što je Luna Đogani pričala o odnosu sa očuhom Andrejom Atijasom pred kamerama rijalitija "Zadruga", na vrata njegovog doma je zakucao centar za socijalni rad.

- Iskreno, bio sam baš iznenađen, ali ljudi su bili skroz normalni, kulturni, objasnili su mi da su došli da provere kakav odnos imam sa Ninom, da li je dobro - počeo je priču.

foto: Printscreen

- Sve to se desilo zato što je Luna imala u rijalitiju lapsus kada je rekla da sam je pipkao ili šta već. Posle se ispravila, ali džabe. Onda me je Gagijeva sestra napala u medijima, kao, ko zna šta radim Nini, digla se opšta frka - dodao je Andrej.

- Oni su sa Ninom nasamo popričali u sobi. Pitali su je kako je, da li je sve okej, da li postoji neki problem i otišli. Bili su jako pristojni, ali su po prijavi morali da dođu. Ustanovili su istinu, da Ninu, baš kao i Lunu, gledam kao svoju decu, kao Blankicu - dodao je Andrej.

- Bolesno je šta je ispalo od tog lapsusa. Nađa je dobila od mene tužbu za klevetu, baš kao i Gagijev brat Hamid, odnosno Đole Đogani. Dobili su i po krivičnu prijavu - zaključio je Atijas, koji je potom otišao sa Ninom u Hrvatsku, u Rovinj.

foto: Printscreen

kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...