Najnovije vesti

VERENIK TRUDNE SEVIĆKE POZITIVAN NA KORONU! Evo kad je posumnjao da nešto nije u redu i kako par SADA ŽIVI!
Foto: Damir Derivšagić

šok

VERENIK TRUDNE SEVIĆKE POZITIVAN NA KORONU! Evo kad je posumnjao da nešto nije u redu i kako par SADA ŽIVI!

Stars

Verenik Ane Sević, biznismen Daniel Nedlejković, pozitivan je na koronavirus dok su pevačica i njena ćerka Lorena negativne. Prema pisanju domaćih medija, on nije siguran gde je uspeo da "zakači" virus jer se nije mnogo kretao pre svega zato što je njegova draga trenutno u drugom stanju. 

"Tačno je da imam koronu, ali se dobro osećam. Odlične su mi analize krvi i urina. Dosta je nas koji nismo ni znali da imamo virus i da smo prenosioci, pa smo ga možda tako preneli na druge", rekao je Daniel, pa otkrio da je posumnjao na Covid-19 kada je nos počeo da mu curi. 

"Golicalo me je u grlu i sve je delovalo kao da je obična prehlada. Uradio sam test, koji je pokazao da sam pozitivan. Znam da mnogi ljudi imaju visoku temperaturu i završe u bolnici, ali ja sam imao sreće. Kod kuće primam infuziju i uzimam vitamine. Krajem nedelje treba ponovo da se testiram i nadam se dobrim rezultatima", objasnio je on, a potom dpdap da on, Ana i Lorena žive u istom stanu, ali da se on potpuno izolovao.

"Srećom i Ana i Lorena su negativne. Mi smo svi u istom stanu, ali sam ja odvojen, tako da smo propisno razdvojeni. Nemamo nikakav kontakt iako smo pod istim krovom. Ana mi sprema hranu i ostavi mi je ispred vrata", priča on i dodaje:

"Uopšte mi nije jasno kako sam dobio koronu. Skoro nigde se nisam kretao, baš zato što je Ana trudna, pa nisam želeo da rizikujemo. U poslednjih nekoliko meseci sam bio samo dva puta u restoranu, moguće je da sam od konobara pokupio virus."

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, M.G/Informer/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...