Ponosan

PRIČALO SE DA MALI ŽELJKO SPAVA U ZLATNOJ KOLEVCI! A evo u kakvim kolicima će se voziti! Arkan bi pucao od PONOSA

Stars -

Veljko Ražnatović, koji je nedavno dobio sina, kojem je dao ime po pokojnom oci Željku Ražnatoviću Arkanu, pokazao je u kojim kolicima će se voziti mali Željko.

Naime, posle priča da je Ceca spremila za unuka zlatnu kolevku, bokser je pokazao da će da sina odgajati u duhu srpstva. Naime, na kolicima je izvezeno: "S verom u Boga i kralja i otadžbinu! Sloboda ili smrt".

foto: Printscreen/ Instagram

Podsetimo, ponosni roditelji su malog Željka izveli iz bolnice u nosiljci na kojoj se nalazio izvezen "tigar", simbol garde kojom je upravljao Arkan.

foto: Kurir TV

„Željko je jedna sasvim obična beba, kao svaka druga, koja će brzo prerasti kolica, krevetac i sve ostalo od bebi-opreme, tako da je apsolutna neistina da su mu kolica pozlaćena, da je vez na kolicima ručni rad. Kada su se rodili Veljko i Anastasija, doživljavala sam iste stvari. Pisalo se da imaju kolevku od čistog zlata, da sam je platila 200.000 evra. Bilo je raznih licitiranja sa ciframa opreme koju sam kupila za njih. Ponašali su se tada kao da žive sa mnom u spavaćoj sobi, da imaju pristup mom kupatilu i kuhinji“, izjavila je nedavno Ceca.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track