IVA GRGURIĆ POBEDNICA ZADRUGE 3 Hrvatica osvojila 50.000 EVRA! Anabela joj skočila u zagrljaj! Marko opet drugi ŠOK KRAJ
Foto: ATA Images

ŠOK ZA KRAJ!

IVA GRGURIĆ POBEDNICA ZADRUGE 3 Hrvatica osvojila 50.000 EVRA! Anabela joj skočila u zagrljaj! Marko opet drugi ŠOK KRAJ

Stars -

Iva Grgurić pobednica je treće sezone Zadruge i osvojila je ček od 50.000 evra. Marko Miljković je osvojio drugo mesto. Mensur Ajdarpašić je osvojio treće mesto, dok je četvrto zauzela Anabela Atijas. Marko je ponovo izmaklo prvo mesto, budući da je u Zadruzi 2 izgubio od Lune Đogani!

foto: ATA Images
1 / 11 Foto: ATA images

05:10 - "Presrećana sam, neopisivo. Srce mi udara", uzbuđena je Iva, a njena majka je verovala da će njena ćerka doći do finala.

"Moja je curica je predivna", rekla je Ivina majka!

"Ja sam uzbuđen. Mislio sam da ću za prvo mesto mislio sam Mensur i Anabela. Nikako Iva", rekao je Marko, kome je opet Luna prišla kao podrška.

"Pobediće žena. Ja sam šmeker", bio je uzbuđen Marko!

05:00 - Za dvoje najboljih Ivu i Marka stigao je šampanjac, trubači su stigli na scenu.

"Ja sam se uspavao mesec dana, ugasio sam se. Ali ne vredi, nečim sam ih kupio. Prognozirao sam treće mesto. Ipak sam taj, ja sam oduševljen", rekao je Marko.

"Nisam mislila da mogu doći da budem prva ili druga. Mislila sam da će Anabela da pobedi", iskreno je rekla Iva Grgurić

1 / 6 Foto: Printscreen

04:45 - Mensur je zauzeo 3. mesto. Iva i Marko u se bore za prvu nagradu.

Mensuru je odmah pala u zagrljaj Mina Vrbaški.

1 / 4 Foto: ATA images

"Navikao sam da budem uz Minu, nisam shvatao dok nije otišla koliko mi treba. Nakon svega kada sam dao priliku dao nama novu šansu i priliku", rekao je Mensur.

foto: Printscreen

04:20 - Iva je prva ušla u top 3, sledeći Mensur, pa Marko. Veliko iznenađenje i veliki favorit Anabela Atijas zavrila je četvoroplasirana!

"Iznenađena sam, nisam očekivala ovo mesto. Za mene je ovo prva", rekla je ćerka Nina.

"Razočarala sam se, ali pravda nikada nije stanovala na mojoj adresi. Prosto mi je žao mi koji umemo da zaćutimo i pognemo glavu ne prođemo dobro. Izlazim uzdignute glave, nikoga nisam bacala na kolena, nisam lagala, mirno ću spavati", rekla je Anabela, vidno razočarana!

"Što se tiče Marka, ja ovde izlazim gubitnik, ne znam kakva poruka se šalje. Znam da su mi zamerili izvinjenje Slobi, ali to je bilo iz srca. Što se mene tiče smatram da ničim nikoga nisam dovela u loš momenat zbog kojeg nije mogao da živi", rekla je Atijasova i dodala da želi da Iva pobedi.

foto: Printsreen

"Mislim da je ovo bruka i sramota, da nasilje prolazi, šaljim se grozna slika, ne želim da nijedna majka ni žena ne doživi ovo što ja", dodala je Anabela.

1 / 4 Foto: ATA images

"Ja sam napolju doživljavala pakao, prilazili su mi, osuđivali što sam uz sve bila. Pljuvali su me, komentarisali me, jedva čekam da odem i da se ovo završim", rekla je Luna, a Anabela je morala da doda na sve to da će sve biti dobro ako Marko dozvoli.

foto: Pritnscreen

03:45 - Peto mesto osvojila je Tara Simov.

Njoj niko od porodice nije došao, već samo dečko Mateja koji je došao sa cvećem za njihovih sedam meseci veze.

"Kajem se zbog svih grešaka, psovhih, ali i honorara. Kajem se što sam sunjala u vezu sa Matejom. Rekao mi je da se dosta razočarao u mene, i na pitanje da li me voli nije mi odgovorio", nije bila baš srećna Tara.

Tara se rasplakala čim su joj spomenu majku.

"Nadam se da ih nisam razočarala previše i volih im mnogo", rekla je Tara.

foto: printscreen

03.30 - U top 5 ušli su Anabela, Marko, Mensur, Tara i Iva. Za njih je priređen veliki vatromet. A onda su superfinalistima ušla podrška. Andrej došao i pravo pao u zagrljaj Anabeli, Luna je Marku. Ivi je podrška bila mama, a Tari njen dečko, Mensuru njegov brat.

Anabelu je zanimalo da li je napolju sve u redu, a Andrej joj je ispričao o kumi koja je svašta pričala o Atijasovoj, a u jednom trenutku je otkrio da i dalje ide na terapiju.

"Koliko si mi falila", rekao joj je Andrej.

1 / 5 Foto: Printscreen

Luna je ipak stigla kao Markova podrška.

"Vidiš, tvoja sam podrška. Ne mogu da dišem bez tebe", rekla mu je čim su se izdvojili

"I ti si moja, životna podrška. Non stop sam mislio na tebe", odgovorio joj je Markom koji se smijao.

1 / 4 Foto: Pritnscreen

03:00 - Deseti superfinalista koji je napustio Belu kuću i zauzeo šesto mesto je Filip Đukić.

"Nisam očekivao da ću dovde da stignem. Zaljubio sam se u Ivu, a mnogi su mi zamerili moje ponašanje. Ne volim konflikte. Ja bih voleo da se Iva preseli za Beograd. Ja znam da će odmah da odem u Zagreb", rekao je Filip, koji je rekao da bi voleo da pobedi Iva, ali smatra da i Anabela može da pobedi.

"Ja smatram da nisam ja trebalo da sam ovde, mislim da su me zadržali zbog Ive i njenih glasača. Sazreo sam u tim muško-ženskim odnosima", dodao je i rekao bi da oženio se Ivom, ali ne na silu.

"Moguć je zajednički život sa Ivom, to je moguće. Ja i Iva smo u ne-vezi. Mngo je komplikovano ", bio je iskren Filip.

foto: Printscreen

02:35 - Deveti superfinalista koji je napustio Belu kuću je Jelena Pešić.

Luna je odmah komentarisala i priznala da se uplašila da Marko ne ispadne. "Nisam iznenađena, prezadovolja sam jer nisam imala previše skandala. Stefan i ja smo se držali od početka. Marko mi je čestitao, a ja sam mu rekla hvala. I ja bih njemu pružila ruku. Osećam to Markovo poštovanje, ubeđena sam da me on poštuje. Ne vidim svetlu budućnos Lune i Marka, volela bih da me razuvere i želim im sve najbolje. Gagija sam gledala kao oca, imala sam super odnos s njim, a opet negde misalim da Gagi zna da ja njega poštujem", rekla je Jelena.

foto: Printscreen

"Ja sam presrećna, malo sam tužna što napuštam imanje, osećaj je neverovatan i što sam videla brata. Pokušaji su bili tu da mi zalepe neku etiketu. Iskeno, do te mere sam mislila da sam birala pidžami da se nešto ne vidi, da želim da se vratim kući a da se mojima obraz ne zacrvene, mojoj braći, roditeljima, uvek sam mislila šta bi rekli moji", rekla je Jelena koja je ponosna na svoje učešče u Zadruzi.

"Kada sam ulazila mislila sam da ću se kući vratiti za dva meseca jer ja ne psujem, ne svađam se", dodala je Pešićka.

1 / 4 Foto: ATA images

02:00 - Osmi finalista koji je izašao iz Bele kuće je Stefan Karić.

foto: Printscreen

"Ljubav je pobedila", rekao je Stefan kojem je u naručje poletela Ivani, a u Šimanovicima ga je dočekao i Mirko Šijan.

"Drago mi je da su došli moji prijatelji", dodao je Stefan, kojem je pao kamen sa srca zbog devojke Ivane i oca Osmana.

"Janjuš je najgore doživeo ovo sve, kao da nije svestan šta se desilo. Ivana i ja smo sigurni u ljubav, nikad nisam sumnjao u njenu ljubav, vredelo je da nastavimo dalje", rekao je Karić.

foto: Printscreen

01:20 Sedmi finalista koji je napustio Belu kuću je Gagi!

Njega je u studio dočakala i devojka koja mu je pala u zagrljaj, kao i sestra, a najemotivnije je reagovao kad je video Ninu.

foto: Printscreen

"Kajem se zbog dosta stvari koje su se desile a vezane su za Anabelu. Drago mi je i što je i Andeja. Nadam se da će sve biti dobro sada zbog dece, dosta smo loše uradili u rijalitiju, ali biće sve u redu", rekao je Gagi.

foto: Printscreen

"Veoma mi je važno da budem u dobrim odnosima sa Anabelom zbog dece, zbog naših porodica. Želeo bih da pobedi Anabela, njoj bi to mnogo značilo", dao je podršku Gagi bivšoj supruzi.

"Nisam osuđivala Anabelu, Gagi je iskren, a Anabela nije iskrena, Anabela je dosta slagala", rekla je Nađa, ali joj Gagi nije dao da ružno govori o Anabeli i rekao je da voli Anabelu kao čoveka.

1 / 6 Foto: ATA images

"Nadam se da će sve da bude dobro. Nažalost, eto desilo se dosta ružno u zadruzi, ali izgleda će da ćemo sad da bude dobro. Mama je to izbacila što je mučilo, tata verovatno ono što je njega, i nadam se napokon da ćemo funkcionisati normalno, zbog nas, Nine i mene"; rekla je Luna kada je Gagi izašao iz Bele kuće.

Đedović je u jednom trenutku rekao da ne veruje da se Gagi pokajao nijednog trenutka što je povredilo Lunu pa je stala na očevu stranu. Luna se zatim posvađala i sa Matorom.

"Imam mišljenje da verujem da se nije pokajao. Mi smo najgori", vikala je Matora. "Završio se rijaliti. Ti si opterećen sa mnom. Svaki dan si me pljuvao! Pusit me da budemo ološ. Ti si zlo, opsednut si sa mnom", rekla je Luna.

"Idi leči se od strahova. Takvi ljudi postoje za pljuvanje. Opet si žrtva, ne takmičiš se. Ti si ćerko monstruma, ti opštiš sa ljudima koji ti majku baca na kolena", odbrusio joj je Đedović.

foto: Printscreen

00:55 - Šesti superfinalista koji je napustio Belu kuću je Mima, koja je zauzela 10. mesto.

"Nemam reči, meni je samo eto da sam osetila radost zbog nekih snica. Sad znam da se radujem za sapun. Iskrena sam, ja sam rekla neke stvari da bih mu probudila nekoga. Ja sam rekla istinu u oči. Nisam promenila mišljenje o Anabeli. Imala sam osećaj da će doći neki konflikt sa Anabelom. Ona je došla i rekla mi da joj se ne obraćaš. Nisam razmišljam, nisam slagala, samo sam rekla mahinalno da je Anabela pocepala posteljinu. Kajem se zbog psovki, a najviše se kajem što sam moju majku ostavila samu. Mama mi je slaba", rekla je Mima čim je izašla iz Bele kuće i rekla da misli da će Anabela da pobedi.

Usledio je i neobičan komentar voditelja koji je Mini rekao da ne mora da brine za dekolte i da neće ništa da se vidi jer nema šta.

foto: Printscreen

00:40 - Maja i Janjuš su se posvađali u studiju jer mu je Maja prigovorila što javno nije rekao da je voli.

"Sada kada sam slušala šta je rekao, ne mogu da verujem da nije rekao da me voli, ali nikada nije to čvrsto rekao i to odgovoriću sutra. Meni ne treba da mi neko kaže da me sutra voli", bila je povređena Maja.

"To sam rekao pre. Ako iko zna ja znam ne postoje nikakve šanse, ne treba meni neko kaže. Ajd napadajte me. Nijednu situaciju nisam ja započeo, sad bih polomio mikrofon. Rekao sam da sam je zavolio, ali nije prestalo ni sa druge strane. Njen tata me je nagrdio. Ja to mogu iz topa, ali šta će biti sutra. Na kraju ću da ostanem sam. Nije mi stalo sad da se vratim ženi. Kada budem video ženu, onda ću reći, sad volim više Maju", rekao je Janjuš.

00:15 - Peti superfinalista koji je napustio Belu kuću je Janjuš.

"Ne znam šta bih rekao. Videćemo sutra. Zaplakao sam ja zbog mnogo čega. Ko preživi ne zna šta je preživeo", rekao je, ali nije odgovorio da li voli Maju. "Naći ću se sa svima, videćemo. Razmišljam o pet stvari, videćemo, nisam sposoban da razmišljam. Da ne volim ovoga ne bih ovo uradio, videću kad budem prespavao. Ne plašim se ničega, samo se plašim susreta sa ćerkom. Samo razmišljam o Kruni, 11 meseci nisam bio sa njom, sa ženom, proveo sam 11 meseci sa nekim zbog čega se ovo desilo. Hoću prvo da se vidim sa svojom ćerkom. Video sam koliko su ljudi ljuti, ne možeš nikome ništa da se objasni. Pokušaču da pričam i sa njenim tatom", rekao je Janjuš.

"Nekoga sam zavolio ovde, a imaju emocije koje su bile. Enu sam voleo najviše na svetu", dodao je.

foto: Printscreen

00:04 Četvrti superfinalista koji je napustio Belu kuću "Zadruge 3" je Bora Santana.

"Zaslužio sam da uđem u finale. Zaljubio sam se", rekao je Bora. "Po klipovima ne izgleda da je reč o ljubavi", dodala je Milica.

"Krivo mi je zbog svih ružnih reči, pokajao sam se", dodao je Bora, a Milica je dodala da sigurno joj napolju neće prebacivazi njenu vezi sa Filipom.

"Milicu vodim kući, gde god hoće. Izašao sam napolje i ne znam gde ću i šta ću", obećao je Bora.

foto: Printscreen Pink

23:55 Napravljen je još jedan presek

Na binu su prozvani Iva Grgurić, Bora Santana, Marko Miljković i Jelena Pešić.

23:30 Treći superfinalista koji je napustio Belu kuću "Zadruge 3" je Maja Marinković

Ona je čvrsto zagrlila Janjuša i šapnula mu da ga čeka pre nego što je krenula kod Dušice ka studiju. Rijaliti dvometraš pustio je suzu krišom, pa je nekoliko puta poljubio u obraz pre nego što ga je pustila.

foto: Printscreen Pink

Otac Taki sačekao ju je kao što je i rekao da će, pa je onda po izlasku pala u ruke njemu.

foto: Printscreen Pink

"Da li sam ja danima plakao kod kuće? Janjušu si našla... U kakvu crnu kuću da ga primim? Pitanje je da li ću nju na primim u kuću. Ona je ljubavnica, sram da te bude", odbrusio je on.

foto: Printscreen Pink

"Taman posla, nek ide kod svoje žene. Šta će njoj Janjuš, dete... to noću od nespavanja, dobio sam šećer.. ona je mlada, sešćemo u četri zida..." pričao je Taki.

foto: Printscreen Pink

23:18 Napravljen je treći presek

Na binu su prozvani Janjuš, Iva, Tara i Maja.

foto: Printscreen Pink

23:01 Lepi Mića nakon deset meseci razgovarao je uživo u programu sa suprugom Snežanom

22:48 Lepi Mića je drugi superfinalista koji je napustio Belu kuću "Zadruge 3"

"Meni je bila čast što sam bio učesnik 'Zadruge 3'... Snežana (supruga) volim te najviše na celom svetu, Saro, ljubi te tata, javiću se večeras kad dođem kući", prokomentarisao je on pošto je došao u studio.

foto: Printscreen Pink

22:45 Napravljen je drugi presek

22:30 Ermina Pašović je prvi superfinalista koji je napustio Belu kuću "Zadruge 3"

Lepi Mića, Ermina, Pešićeva i Filip Đukić bili su prozvani da izađu na binu, a iz kuće je izašla Ermina. Ona se pozdravila sa ostalim superfinalistima i u beloj raskošnoj haljini napustila rijaliti kuću.

foto: Printscreen Pink

22:24 Napravljen je prvi presek

21:16 Maja Marinković se sledila dok joj se tata obraćao

"Kako si, Marija, ne plačeš večeras? 'Ajde, oraspoloži se, ljubi te Taki, vidimo se" rekao je on svojoj ćerki, koja je ustala da ga sasluša pa mu se odmah i izvinila za sve - odnosno vezu sa oženjenim Janjuševićem.

"Dobro", rekao je on, pa joj ponovio da je čeka napolju.

foto: Printscreen Pink

22:10 Janjuš puca po šavovima

"Pitao sam kako je Kruna, malo sam se uplašio... Ništa, eto, videću se sutra (sa njom)", rekao je rijaliti dvometraš, vidno razočaran otkako je saznao da u superfinalnoj noći neće videti ćerkicu.

foto: Printscreen Pink

22:01 Nina Đogani i Andrej Atijas napravili lom bivšim supružnicima u "Zadruzi"

Nina i Andrej zajedno su pozdravili Anabelu i Gagija, što je i jedno i drugo rasplakalo. Denser je spustio glavu čim je čuo ćerkin glas, ali i Atijasov, koji nije propustio da ga pozdravi.

"Ja ne bih puno da pričam, pošto ne volim da se snimam. Samo da kažem mami i tati da ih volim najviše na svetu", rekla je Nina.

"Niki, voli te mama. Izvini, oprosti mi za sve. Ti si ljubav mog života", plakala je Anabela.

"Gagi ga, trži se", rekao je Andrej.

"Hvala Andrej", rekao mu je on.

foto: Šrintscreen Pink

21:53 Osman sopštio sinu da je pričao sa Šopićevom

Osman Karić obratio se sinu Stefanu, kao najveća podrška, te između ostalog istakao da je razgovarao sa Ivanom Šopić.

foto: Printscreen Pink

21:45 Pobednica prethodne sezone "Zadruge" Luna Đogani pojavila se u ovoj superfinalnoj večeri kao podrška majci, ocu, ali i dečku Marku

Zajedno sa Lunom koja je došla kao podrška Anabeli, Gagiju i Marku, pojavila se Borina, Stefanova i Mensurova podrška.

foto: Printscreen

"Čestitam svima koji ste ostali do kraja", poručila je Luna i pozdravila majku, rekla joj da je voli i da se lepo obukla, zbog čega je Anabela od sreće zaplakala: "Prvo da obratim mojoj mami... Prelepo izgledaš. Ti si moja mama, najlepša mama na svetu. Nikada ne plači više i volimo ti najviše na svetu", zamolila ju je ona da više ne plače i poručila da je se nikada ne bi odrekla.

foto: Printscreen

Napolju je čeka sa Ninom i Atijasom. Tati Gagiju poručila je da ga voli i čeka, takođe:

"Tata volimo te puno, tu je i tvoja porodica. Volim te i osmeh na lice!"

Dečku Marku Miljkoviću šaljivo je uzviknula:

"Izađi više!"

foto: Printscreen Pink

21:36 Glasanje je počelo

"Počelo je glasanje za pobednika 'Zadruge'. Treba da glasate za vaše omiljene superfinaliste", saopštila je voditeljka programa malo posle posla deset uveče, nakon čega je usledila retrospektiva rijalitija.

foto: Printscreen Pink

21:33 Mina Vrbaški otkrila je da je susret s Mensurovim bratom nimalo ne raduje, dok dečka iz "Zadruge" jedva čeka

"Ja ne želim nekom prva da prilazim, ali bih možda trebala da pružim tu ruku. Čekaću Mensura da izađe, pa ćemo pričati", rekla je ona.

foto: Printscreen Pink

21:26 Dragana Mitar došla, a od Eda ni traga ni glasa

Dragana Mitar u krajnje izazovnom izdanju zasela je do Gavrića, jer ljubavnika Edisa Fetića nije bilo ni na vidiku! Na pitanje voditeljke da li su u kontaktu, izjavila je:

"Jesmo", ali nije produbljivala dalje priču.

foto: Printscreen Pink

21:13 Plišani medvedi "prave" publiku

Zbog čitave situacije sa koronavirusom, tokom ove superfinalne večeri očito publike u studiju neće biti. Umesto njih, veliki plišani medvedi ispunili su čitav prostor.

foto: Printscreen Pink

S druge strane, nedavno ispali zadrugari na samom početku superfinalne večeri okružili su voditeljku Dušicu Jakovljević, te pogledali kako su im prošli minuli dani.

Ovaj prilog mnoge je ganuo, a posebno Gavrića.

foto: Printscreen Pink

Mirka Gavrića su, naime, tako ponele emocije, da je poželeo da se ponovo vrati na rijaliti imanje u Šimanovcima.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink, Printscreen Zadruga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja