Najnovije vesti

EMOTIVNO

SVI DETALJI KRŠTENJA ŽELJKA RAŽNATOVIĆA: Ceca vodila računa o svakom detalju, a evo kakav je bio Veljkov NASLEDNIK!

Stars

Najmlađi član porodice Ražntović, Željko kršten je u nedelju u kripti Hrama Svetog Save, na istom mestu gde su se 24. novembra prošle godine venčali njegovi roditelji Bogdana i Veljko.

U strogoj tajnosti članovi porodice Ražnatović i Rodić organizovali su krštenje, a jednomesečnog Željka krstio je patrijarhov vikar, episkop remezijanski Stefan Šarić.

foto: Printscreen/Premijera, Instagram Printscreen

"Zbog trenutne situacije koja vlada u celom svetu, porodice nisu želele da prave ovaj događaj sa velikim brojem ljudi te su odlučili da se na samoj ceremoniji, kao i kasnije u restoranu, nađu samo najuži članovi porodice. Smatrali su da je tako najbolje, a sve detalje su do poslednjeg trenutka čuvali u strogoj tajnosti. Po želji članova porodice, krštenje je obavljeno na crkveni praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu koji se slave u mnogim gradovima u Srbiji. U popodnevnim časovima članovi porodica Rodić i Ražnatović pristigli su u Hram Svetog Save, gde je obavljen sam čin krštenja. Veoma emotivno je bilo za obe porodice, pogotovo što je nakon rođenja ovo prvi događaj u životu budućeg nalsednika koji slave. Emocije u crkvi nisu krile Ceca i Anastasija, kao ni Bogdanina majka Danijela koja je pomno pratila sve što se dešava. Kum na krštenju bio je višegodišnji prijatelj Željkovog oca Veljka, Nikola Vavić. Ceca je vodila računa o svakom detalju, te je za Željka spremila mali smoking u kome je dečak kršten, a beba je sve vreme krštenja bila mirna, te ni u jednom trenutku nije zaplakala", priča izvor koji je do detalja upućen u celu priču, i dodaje:

foto: Printscreen/Instagram

"Nakon toga su se zaputili u jedan poznati beogradski restoran, gde su u odvojenom delu restorana proslavili krštenje. U porodičnoj atmosferi Ražnatovići i Rodići su pričali o temama iz svakodnevnog života, ali se i prisećali perioda kada su Veljko i Anastasija bili mali. Tako je Ceca pričala koliko je Veljko znao da bude nestašan kao mali, dok je Anastasija oduvek slušala šta joj se govori. O Željku su sve vreme vodile računa ponosne tetke Anastasija, Bojana i Nataša, kao i Ceca i Danijela. Nakon nekoliko sati, Bogdana i Veljko zajedno sa sinom uputili su se u Titel, gde žive poslednjih nekoliko meseci."

Povodom krštenja, na društvenim mrežama oglasila se Svetlana Ražnatović, koja je napisala:

„Naš mali i voljeni Željko! Srećno krštenje! Uvek da si nam srećan, zdrav, voljen, uspešan, da porasteš u čoveka plemenitog srca na kog ćemo biti ponosni!“, poručila je Ceca.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...