PRIVEDENA

PIJANA SANDRA OBRADOVIĆ IZAZVALA LANČANI SUDAR: Manekenka udarila u tri automobila! (VIDEO)

Stars -

Sandra Obradović privedena je u subotu u policijsku stanicu 29. novembar zbog toga što je oko 16 sati pod uticajem alkohola izazvala lančani sudar na Novom Beogradu.

foto: Printscreen/Instagram

Starleta je svojim kolima udarila u tri parkirana vozila i počinila veću materijalnu štetu, a troje dece, koja su se zatekla u trenutku nesreće na trotoaru, prošla su sa lakšim telesnim povredama.

foto: Kurir

Kurir je došao u posed video-snimka, na kojem se jasno vide udarena vozila, kao i bivša učesnica rijalitija, koja je bila van sebe.

foto: Kurir

- Ovo nije realno, brate, ona je drogirana. Ona nije dobro - govori jedan od prisutnih sugrađana koji se zadesio na mestu nesreće, što se jasno čuje na snimku.

foto: Kurir

- Alo, čiji je to auto - upitala je Sandra, koja je sedela u svojim kolima i pila kiselu vodu.

Čovek koji je snimao primetio je da iz njenog takođe oštećenog vozila curi tečnost.

foto: Kurir

- Možda je bolje da izađe jer curi joj ovde - konstatovao je on. - Je l' imas trougao - pitao je čovek koji je, po svemu sudeći, želeo da pomogne i da obeleži mesto nesreće.

foto: Kurir

- Nemam - jasna je bila starleta i nastavila da pije vodu. Kako dalje saznajemo, iako su sugrađani Sandri predlagali da sačeka policiju, kada je izašla iz kola i videla šta je uradila, pobegla je sa mesta udesa.

foto: Kurir

Međutim, organi reda su izašli na teren i ubrzo pronašli njeno vozilo kojim je pričinila štetu drugim vozačima, pronašli je i priveli na informativni razgovor. Auto je odvezen na veštačenje, a protiv nje je podneta krivična prijava. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa njenim bivšim nevenčanim suprugom Vladimirom Babićem, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Skandalozna Već ima prekršajnu prijavu

Sandra je početkom maja optužila nevenčanog partnera Vladimira Babića, s kojim ima sina, za nasilje.

foto: Damir Dervišagić

Ona je rekla da ju je on pretukao i da je sa strašnim povredama završila u Urgentnom centru, dok je Vladimir to demantovao i izjavio da bivša manekenka ima problem sa alkoholom.

Nakon toga je policija protiv nje podnela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira budući da je podvrgnuta alko-testiranju i izmereno je da u krvi ima dva promila alkohola.

Ljiljana Stanišić/ Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja