Najnovije vesti

S NJIM JE BILA PRE NEGO ŠTO JE SRELA BOBU: Brenin dečko bio di-džej, pa narodni poslanik!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

PRVA LJUBAV

S NJIM JE BILA PRE NEGO ŠTO JE SRELA BOBU: Brenin dečko bio di-džej, pa narodni poslanik!

Stars

Pre nego što je upoznala Bobu Živojinovića, Lepa Brena je bila u ljubavi sa Mirkom Krlićem, doskorašnjim poslanikom SNS i bivšim predsednikom skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje!

Bilo je to u prvoj polovini osamdesetih, kada je ona već postala zvezda, a Krlić je bio di-džej u rodnom Zrenjaninu. Pevačica nikada nije pričala o tome, ali Krlić jeste, i to nakon što su raskinuli.

foto: Damir Dervišagić

- Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali to je već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji - kazao je Mirko za Sabor pre 30 godina, a kako se tada pisalo da se Brena udaje za novinara Ratka Kneževića, Krlić je i o tome govorio.

- Nisam se iznenadio kada je objavljeno da se udaje. Jer ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: "Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama." Tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom - izjavio je on 1985. i opisao kako su se njih dvoje sreli:

foto: Printscreen

- Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije. Juče nismo uspeli da dođemo do Mirka Krlića.

Emotivna

Plakala zbog samoće

Mirko je ispričao koliko je Brena bila tužna kad je ostajala sama u hotelskoj sobi:- Često sam je zaticao uplakanu. Teško je podnosila usamljenost. Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: "Breno, spremi se, putujemo za Brčko!" Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni "fijat kupe", i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni. Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino lice bi se ozarilo.

foto: Printscreen

Ivan Ercegovčević / foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...