POZNATI SE OPRAŠTAJU OD ISIDORE BJELICE: Vesna Dedić jecala od šoka! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

BOLNO SAZNANJE

POZNATI SE OPRAŠTAJU OD ISIDORE BJELICE: Vesna Dedić jecala od šoka! (FOTO)

Stars -

Isidora Bjelica preminula je u 52. godini, a poznate ličnosti oprostile su se od koleginice i prijateljice.

Vesna Dedić jauknula je od šoka kada je čula za tužnu vest.

foto: Printscreen/Instagram

"Ne, ne, ne, ne... Ja ne želim u ovo da poverujem. Nikako ne želim u ovo da poverujem. Molim Vas, samo ako je ovo istina imaću mnogo toga da kažem, sada sam ostala bez reči", rekla je Vesna potpuno šokirana i van sebe.

Ceca Ražnatović oprostila se od Isidore preko društvenih mreža.

"Mila moja, jako ćeš nedostajati. Neka te anđeli čuvaju", napisala je Ceca.

foto: Printscreen/Instagram

"Većeg borca nisam poznavala, veću žeđ za životom, plodnog, neumirnog pisca i uvek vedru osobu. Imala je sigurno paklene periode, ali se nije žalila, već je svoj bol i patnju pretočila u knjige koje su pomoć i potpira drugima. Dolaskom u Beograd donela je jednu potpuno drugu energiju, njene emisije su bile drugačije od ostalih, njene kolumne, njeni stavovi, hrabrost, lucidnost... ženstvenost... Uvek je bila posebna, i po karakteru i po stilu, vatromet boja i energije se ugasio. Ne mogu da verujem. Saučešće porodici, nema utehe", rekla je Suzana Mančić.

foto: Sonja Spasić

Vesna Đogani i Natalija Ibraimov izrazile su takođe tugu preko društvenih mreža zbog smrti spisateljice.

"Isidora je bila izuzetno jaka i uporna i pravo je čudo da je i ovoliko poživela sa tom dijagnozom. Bila je duhovita i mudra, svaki intervju sa njom bio je bolji od prethodnog, jer je stalno radila na sebi i na svom ličnom razvoju. Izuzetno je važan njen projekat "Ubij princezu u sebi" kojim je nas žene poučila kako da se oslobodimo destruktivnih ljubavnih mehanizama i pogrešnih uverenja o ljubavi koje su nam usadili Dozni i Holivud. Volela sam je, nedostajaće nam", izjavila je Snežana Dakić.

foto: Printscreen/Instagram

Kristina Kockar podelila je na Instagram fotografiju Isidore Bjelice i njenog sina Lava, pa je citirala pokojnu spisateljicu.

"Biće nam oprošteno onako kako mi opraštamo, bićemo voljeni onako kako mi volimo", napisala je Kija.

foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Rada Manojlović kao i mnogi, bila je skrhana kada je čula za Isidorinu smrt.

"Draga Isidora, ostaćeš zauvek u našim srcima kao simbol lepote, elegancije, duhovitosti, harizme, inteligencije, a pre svega simbol neprekidne borbe i velike snage, pozitivne energije koju su imala i nesebično delila svima oko sebe. Bila si motivacija i uzor", deo je Radine poruke.

foto: Printscreen/Instagram

"Bila si oličenje hrabrosti, mudrosti, inteligencije, duhovitosti... A sada putuj negde gde je sigurno lepše, jer ti se ovde i nisi najbolje snalazila... Moja draga Isi... Saučešće porodici" napisala je Ana Nikolić.

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track