Najnovije vesti

ĆERKA FOLKERA JE ZVEZDA U AUSTRIJI, A OCA PAMTI SAMO PO LOŠEM: Sve stvari s njim su negativne, neke rešavamo i u SUDU!
Foto: YOUTUBE

I glumica i Pevačica

ĆERKA FOLKERA JE ZVEZDA U AUSTRIJI, A OCA PAMTI SAMO PO LOŠEM: Sve stvari s njim su negativne, neke rešavamo i u SUDU!

Stars

Edita Malovčić, ćerka poznatog folk pevača Kemala Malovčića, poznata je pod umetničkim imenom Madita. U Nemačkoj i Austriji se proslavila u seriji "Mesto zločina", a osim glumačke ostvarila je zavidnu muzičku karijeru.

Ona otkriva da je otac nikad nije savetovao o karijeri i da već dugo s njim nije u kontaktu.

foto: Printscreen

- Ne znam da li se on raduje što sam odlučila da život posvetim muzici. Mislim da je želeo da njegova deca sama rastu. Sve stvari s njim su negativne, neke čak rešavamo i preko suda - kaže Madita, ne želeći da otkriva sve detalje ove porodične svađe.

foto: Printscreen

Rođena je u Beču i malo ko zna da joj je Kemal otac.

- U Austriji to nikoga ne interesuje, jedino im je smešno kad čuju šta peva i čude se kako nemamo ništa zajedničko. Jedino što nas spaja je to što ličim na njega i što sam od njega nasledila talenat za pevanje - navodi Madita.

Iako ima dosta posla u Austriji i Nemačkoj, ne propušta priliku da u slobodno vreme obilazi zemlje bivše Jugoslavije. Na očeve koncerte ne ide nikada, a kao svog muzičkog heroja navodi Ramba Amadeusa.

- Kada bih mogla da snimim duet s nekim, svakako bi moj izbor bio Rambo Amadeus jer je neverovatan umetnik. Što se mene tiče, najbolji je! - kaže ova pevačica.

foto: Vlada Sporčić

kurir.rs/blic

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...