TANJA PROGOVORILA O MUŽU DUŠANU: Neću više ništa da imam s takvim čovekom! Evo šta mi je sve uradio
Foto: Damir Dervišagić

PORODIČNA DRAMA

TANJA PROGOVORILA O MUŽU DUŠANU: Neću više ništa da imam s takvim čovekom! Evo šta mi je sve uradio

Stars -

Tanja Savić prolazi kroz dramu otkako je njen suprug Dušan Jovančević odveo sinove u Australiju, a sada je najavila da će zatražiti razvod braka.

Tanja sinove nije videla od aprila ove godine, a kako je navela Dušan joj poslednjih dana brani i da ih čuje telefonom. Zbog toga je pevačica spremna da podnese zahtev za razvod braka.

- Logično je da ću tražiti razvod braka. Razumite me da neću više ništa da imam sa takvim čovekom. Sada na sve načine pokušavam da vratim svoju decu u Srbiju, jer nemam drugi način da dođem do njih - rekla je Tanja.

- Sa sinovima sam u početku komunicirala preko Vibera, ali već pet dana mi muž ne dopušta da ih čujem, ni da ih vidim preko video-poziva. Ne mogu da verujem da je Dušan toliko posesivan i sebičan, da misli da su deca samo njegova. Ne sme tako da se ponaša, ma kakav bio naš odnos. Nas dvoje smo u braku proveli 11 godina i nikada nisam pomislila da bi ovako nešto mogao da mi uradi. Očigledno muškarci udaraju tamo gde ženu najviše boli, a u mom slučaju, to su deca - dodala je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Tanja je u aprilu prvo prijavila provalu u stanu u Beogradu i tvrdila da su nestali pasoši, a pričalo se i da je prijavila supruga za nasilje, posle čega je Dušan sa decom otišao u Australiju. Kako je Tanja tada rekla, oni su otišli zbog cele situacije sa korona virusom, a ona je ostala u Srbiji.

"Istina je da je Dušan otišao za Australiju sa decom", rekla je samo tada pevačica.

"On je otišao zbog korone u Australiju, svi smo trebali da idemo, ali ja sam rešila da ostanem zbog nastupa. Bili smo u svađi, ali mi smo par tako nekoliko puta, svađamo se mirimo, ali najviše jer ja želim da živim u Srbiji a on u Australiji. Ali mi se volimo, nedostaje mi", pričala je pevačica u Premijeri.

foto: Printcsreen/Instagram

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track