deportovana

ROMANA RAKIJOM NAZDRAVILA SLOBODU! Čim je stigla u Beograd udarila po žestini, a onda svratila i do BANKOMATA?

Stars -

Pevačica Romana Panić je puštena slobodu nakon skandala da je opljačkala bankomat sa svojim emotivnim partnerom. Panićeva je stigla u Srbiju, a sreću što se nalazi u svojoj zemlji nije mogla da sakrije.

foto: Tamara Trajković

Panićeva je odmah po dolasku u Beograd svratila u kafić, gde je popila prvu kafu, videla prijateljicu, ali i popila prvu čašu rakije kako bi proslavila svoj povratak i slobodu.

- Zar ne vidite da mi je lepo? Dobro sam, hvala na pitanju. Namerno sam se slikala za Instagram i sa naočarima i bez naočara. Srećna sam što sam došla, još uvek traje euforija, uzbuđena sam. Divno je ponovo videti porodicu i prijatelje.

foto: Tamara Trajković

Pošto se ispričala sa prijateljicom, popila kafu i nazdravila rakijom, Romana je napustila kafić i odvezla se u svojim kolima. Kako mediji prenose, na putu kući navodno je svratila i do bankomata.

1 / 4 Foto: Tamara Trajković

Romana Panić, koja je deportovana iz Australije, gde je provela tri meseca u zatvoru zbog pljače bankomanta sa svojim dečkom, stigla je u Beograd. Pevačica se vratila u svoj stan na Voždovcu.

Ona je direktno kolima ušla u garažu, a novinarima je mahala i trubila. Izašla je iz automobila veoma raspoložena i nasmejana i nije davala izjave. Nju je u garaži dočekao rođak.

Kurir.rs/J.S/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track