NEĆU DA ĆUTIM, A MOGLA SAM SAMO DA KLIMNEM GLAVOM! Nikolina zagrmela bez dlake na jeziku: Nijednoj ženi OVO NE TREBA
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

posle drame u kaštelu

NEĆU DA ĆUTIM, A MOGLA SAM SAMO DA KLIMNEM GLAVOM! Nikolina zagrmela bez dlake na jeziku: Nijednoj ženi OVO NE TREBA

Stars -

Nikolina Pišek nakon drame u Kaštelu oglasila se putem društvene mreže Instagram pa "pozdravila" i "hejtere" koji su je obasipali raznim komentarima onlajn, ističući da im je zahvalna jer su oni "ogledalo segmenta društva koje moramo da menjamo da bi naša deca imala šansu da žive u boljem svetu."

"Samo želim reći jedno... Zahvaljujem svima koji su ovih dana dolazili na moj profil i ostavljali mrzilačke ili šovinističke komentare ili poruke. Isto tako sam duboko zahvalna svima koji to pravim imenom ili pod lažnim profilima čine i dan-danas u komentarima tekstova koji su, podstaknuti ne mojom dubokom željom za eksponiranošću, već aktuelnom situacijom, činili isto - sejali mrzilačke komentare. Zašto sam zahvalna? Zato što ste upravo vi, sejači mržnje, ogledalo segmenta društva koje moramo menjati da bi naša deca imala šansu da žive u boljem svetu. Niko ne bi trebalo da trpi uvrede vezane za nacionalnost ili poreklo, niti bi ijedna žena trebalo da iskusi mizogino šovinističko vređanje kao što ja doživljavam ovih dana", poručila je Nikolina na Instagramu.

foto: Instagram screenshot

"A mogla sam samo klimnuti glavom i reći neka, dobro je... Jer sam tako učinila nebrojeno puno puta. Više neću. Jer ovo nisu samo izolovani incidenti upućeni samo meni. Nego nebrojenim ženama u svakodnevnim životnim situacijama. Jer, ako to opet, po hiljaditi put uradim i prećutim, dajem za pravo bilo kom muškarcu da vređa i mizogino napada bilo koju žensku osobu, bilo čiju majku, ćerku, sestru ili prijateljicu. Pa i od napadača samih", završila je voditeljka.

foto: Instagram screenshot

Podsetimo, Nikolina Pišek i njen suprug doživeli su veliku neprijatnost u Kaštelu kada su ih vlasnici luksuzne vile, koju su rentirali na 14 dana za 20.000 evra, uz policiju izbacili, dok su, kako je voditeljka navela, ostali bez bez stvari koje su ostale u pomenutnoj kući u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra.

Uz to, prema Nikolininim rečima, suprug je dobio i povrede, dok je ćerka zbog stresa završila u Hitnoj.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track