PRIJAVIO ME JE KAO MAJKU KOJA SE ODREKLA SVOJE DECE! Tanja otkrila nove detalje: Moguće je da je LAŽIRAO moj POTPIS!
Foto: Printscreen/Prva TV

ISKRENO

PRIJAVIO ME JE KAO MAJKU KOJA SE ODREKLA SVOJE DECE! Tanja otkrila nove detalje: Moguće je da je LAŽIRAO moj POTPIS!

Stars -

Tanja Savić progovorila iskreno o suprugu Dušanu i o deci koju je protiv njene volje odveo za Australiju.

foto: Printscreen/Prva TV

"Želim da kazem da sam dobro, postoji nada za pravdu. Ja imam snagu da se borim. Želim da se zahvalim svima, mislim da ce ovo brzo da se odvija.", započela je Tanja.

"Poslednji put sam preksinoć imala kontakt sa njima, na pet minuta. Ja nisam ni opuštena kada ih zovem, uvek je neko tu, kao na prismotri. Svaki put kada pozovem osetim negativnu atmosferu.", rekla je Tanja u jutarnjem programu na Prva Tv.

"Vidim po njima da su suzdržani, malo su i ljuti, besni. Stariji sin tog dana nije želeo da se čuje sa mnom. Oni mogu da budu pod manipulacijom svog oca, moguće je da su deca protiv mene. U jednom momentu mlađi sin mi je dao do znanja da mu je jako žao mene, ali ne moze da mi kaze. Mlađi sin je pokazivao da je jak,ali na kraju mi je rekao da ne plačem.", priča Tanja.

"Uvek sam imala nadu i davala šansu. Sa njim nisam ni u kakvom odnosu. Počeo je da mi šalje poruke na engleskom. Moguće je da nešto sprema protiv mene.", kaže Tanja pa dodaje:

foto: Printscreen/Prva TV

"Ljudi misle da sam ja dala saglasnost da deca napuste Srbiju, to je netačno. On je oteo decu. Nikakvog potpisa nije bilo, on je mene lagao da deca imaju temperaturu, da ja ne bih dolazila. On je bio u Beogradu, a ja kod svojih. Da sam znala da će tako da se desi ne bih mu ni predala decu. Ja sad vidim koliko su svi bili u pravu što se Dušana tiče, a ja ništa nisam videla. Sa njim nisam ni u kakvom odnosu, ko se sažali on će mi dati decu da čujem.".

"Ja sam osoba koja je krila privatni život, nisam želela da se o meni priča. Nisam prijavila jer sam imala lažnu nadu, uvek je govorio da će se vratiti. On je meni odneo sav novac, svu ušteđevinju. On je planski odradio sve.", rekla je Tanja.

"Oni imaju dvojno državljanstvo, ne znam da li je lažirao moj potpis na aerodromu. Ja sam bila prevarena i nasela sam na tu priču. Nisam nikad podnosila zahtev za razvod braka. Stalno mi je govorio da nisam dobra majka, ali sam kasnije shvatila da sam ja ta koja je bila okej."

"On je mene prijavio kao majku koja se odrekla svoje dece. On je otišao u socijalno i prijavio se kao samohrani otac, da bi od socijalnog uzimao 3000 dolara da ne bi radio.", zaključila je Tanja.

foto: Printscreen/Prva TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track