VELJKO ULAŽE 100.000 € U RENOVIRANJE KUĆE U TITELU? Bazen, sauna, teretana, a evo šta će sve da POSEDUJE njihov DOM!
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

dvorac

VELJKO ULAŽE 100.000 € U RENOVIRANJE KUĆE U TITELU? Bazen, sauna, teretana, a evo šta će sve da POSEDUJE njihov DOM!

Stars -

Otkako je u braku, Veljko Ražnatović više vremena provodi u ženinom rodnom mestu nego u Beogradu, pa je navodno odlučio da odreši kesu i uloži oko 100.000 evra u renoviranje.

foto: Printscreen/Premijera

Nkon što su napravili bazen, odlučili su navodno da u isti ugrade grejače kako bi tokom cele godine mogli da se kupaju.

"Veljko u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana ima ceo spa-centar i želi isto da napravi i u Titelu. Pored bazena, u kom će moći da se kupaju i tokom zime jer će u njemu temperatura vode biti oko 32 stepena, ugradiće u kući i džakuzi, kupiće saunu... Veljko je već doneo i neke sprave za trening, tako da ima i ličnu teretanu" kaže naš sagovornik.

Da bi imali potpunu privatnost, oko imanja su podigli veliku ogradu. Zasadiće navodno travu, cveće, tuje... Kupiće baštenski nameštaj, ljuljaške, ležaljke...

"Akcenat su trenutno stavili na uređenje dvorišta. Uradiće i fasadu na kući. Oni imaju i jedan pomoćni objekat, koji je napravljen kao restoran. U njemu su slavili rođenje malog Željka. Razmišljaju da podignu još jedan takav objekat, ali i garažu. Neće štedeti novca. Žele da naprave mali raj. Tu odluku su doneli tokom karantina. Veljko je u martu i aprilu pobegao iz grada u Titel i tada je shvatio koliko život van prestonice može biti lep, komforan i opušten. On ne voli gužvu i medijsku pažnju, pa mu tamo mnogo prija" prenosi izvor.

On naglašava da će poseban deo dvorišta navodno biti namenjen Veljkovim ljubimcima:

"Cecin sin ima oko 25 pasa. Svaki ima svoj boks. Veljko predano brine o njima. Ustaje ujutru da ih hrani, šeta ih, trenira... Potpuno im je posvećen. Hoće i te bokseve da ulepša. Uvešće i u njih grejanje kako se psi zimi ne bi smrzavali" zaključuje sagovornik.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs / Informer / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track