PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJE ALEKSANDRE I ŠABANOVOG SINA: Mladenovićka se vratila Šauliću! (FOTO)
Foto: Vlada Sporčić, Nemanja Nikolić

PONOVO ZAJEDNO

PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJE ALEKSANDRE I ŠABANOVOG SINA: Mladenovićka se vratila Šauliću! (FOTO)

Stars -

Aleksandra Mladenović pružila je drugu šansu dečku Mihajlu Šauliću i obnovila vezu s njim.

foto: ATA Images

Pevačica i naslednik Šabana Šaulića raskinuli su pre samo nedelju dana, a povod za to bio je zapadanje veze u krizu i mnogo rasprava. Tada je i Aleksandra potvrdila ovu informaciju i rekla da više nije zauzeta, te da će se posvetiti poslovnim obavezama.

foto: Printscreen/Ami Dži

Ipak, ostvarila se želja njihovog zajedničkog društva, koje je bilo ubeđeno da će se par pomiriti i da je kriza samo trenutna. Pre nekoliko dana Aleksandra i Mihajlo su se našli, razgovarali i izgladili odnose, a shvatili su i da ne mogu jedno bez drugog. Kako naš izvor blizak pevačici kaže, njih dvoje će poraditi na onome u čemu se ne slažu i smatraju da to nije problem zbog koga treba da se rastanu.

foto: Printscreen/Ami Dži, ATA Images

Dokaz da su se pomirili je fotografija koju je naš paparaco napravio protekle nedelje. Na njoj je par u provodu, u jednoj beogradskoj kafani, a sudeći po osmesima na njihovim licima, reklo bi se da su srećni. Koliko su vezani jedno za drugo govori i to da je Mihajlo u jednom trenutku, kad ga je pogodila pesma, ustao da igra, a iako je Mladenovićeva i dalje sedela, on ju je sve vreme držao za ruku. Potom su se naočigled svih grlili i poljubili, a kako kaže naš izvor, u vezi im sada cvetaju ruže. Inače, ovo je njihova prva zajednička fotografija u javnosti.

foto: Kurir

Njihovi prijatelji veruju da će par uskoro stati na ludi kamen, kao i da su o tome već razgovarali. Iako misle da je sada rano za brak, smatraju da bi sudbonosno "da" mogli da izgovore sredinom sledeće godine. Spekuliše se i da će par u narednih nekoliko meseci otpočeti zajednički život.

foto: ATA Images, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Podsetimo, javnost je za vezu pevačice i Šabanovog sina saznala kad se on pojavio na njenom rođendanu u junu ove godine. Njihovu romansu odobrila je i porodica Šaulić, a mama Goca smatra da je Mladenovićeva prava žena za njenog sina. I njegova sestra Ilda Šaulić prihvatila je pevačicu. Ona je prva saznala za njihovu vezu i odmah ga je podržala. Pokušali smo da stupimo u vezu s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Vlada Sporčić, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track