ANABELA POTVRDILA DA JE DOBILA NOVAC ZA ALIMENTACIJU! Banka blokirala 2,3 miliona Gagiju, a ove njene reči su IZNENADILE
Foto: ATA Images

jel to SAV Novac?!

ANABELA POTVRDILA DA JE DOBILA NOVAC ZA ALIMENTACIJU! Banka blokirala 2,3 miliona Gagiju, a ove njene reči su IZNENADILE

Stars -

Gagiju Đoganiju je sud navodno skinuo 2,3 miliona dinara zbog alimentacije koju nije isplatio bivšoj ženi Anabeli Atijas. Pevačica je nedavno tužila bivšeg muža za svu neisplaćenu alimentaciju, a kako se navodi, sud je presudio u njenu korist.

- Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao deci i uzme mi sve što imam. Nisam ranije dao, jer nisam imao! Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali Anabela se aktivirala na grub i brutalan način i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kao kriminalac, jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro - rekao je Gagi, dok sa druge strane Anabela kaže da joj je svega dosta.

- Htela sam da se ljudski završi, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, a ja još nisam dobila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare tek treba da mi stignu - rekla je Anabela.

Anabela se sada oglasila, pa otkrila da li je tačno da je dobila novac za alimentaciju.

- Istina je da sam dobila alimentaciju za Ninu - rekla je kratko Anabela, a da li ovo implicira da joj Gagi još uvek duguje novac za Lunu, na to pitanje za sada nema odgovor.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja