otkrila

CECA RAŽNATOVIĆ NIKAD ISKRENIJE! Progovorila o Marini Tucaković, fotošopu, izlascima, a evo šta je rekla o ESTRADI!

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović vidno raspoložena došla je danas u Palati pravde kako bi prisustvovala suđenju sa jednom pevačicom.

Ceca je istakla da nije tip koji izlazi po klubovima, s obizirom na to da je njen posao vezan za noćni život, ali i te kako voli da ide na večere sa porodicom i prijateljima.

foto: Mondo/Stefan Stojanović

"Volim da izađem s prijateljima, s porodicom, da odemo na večeru... Nisam neki tip za klubove, meni je klubova preko glave i muzike isto. Volim kad sam na bini, da se družim sa svojom publikom, a sada da tamo slušam nešto tuc, tuc, da ne mogu ni sa kim ni jednu reč da progovorim, to ne", rekla je pevačica.

Ražnatovićka je nedavno održala koncert u Lucernu, a na pitanje da li ima u planu nove nastupe, ona odgovara:

"Prosto ni mi sami ne znamo, situacija se menja iz časa u čas, iz dan u dan. I kada je Lucern bio u pitanju 10 dana pred koncert, jedan dan idemo, drugi dan ne. Jednostavno takva je situacija i nikad se ne zna", kaže ona.

Njena publika već neko vreme s nestrpljenjem iščekuje nove pesme, a ona je sada priznala da još ne žuri sa albumom, ali da za sada ima četiri melodije koje su u izradi. Ipak, sve zavisi od zdravstvenog stanja kantautorke Marine Tucaković, sa kojom Ceca godinama u nazad sarađuje.

foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić

"Melodije se još uvek dorađuju, ne žurim. Te četiri su izdvojene, još uvek nisu urađeni tekstovi, videćemo, sve zavisi i od Marininog zdravstvenog stanja, ona mora da bude dobro, da bude koncentrisana na rad tako da polako".

Ceca je veoma aktivna na društvenim mrežama, i njene fotografije broje po nekoliko hiljada lajkova, a sada se dotakla i fotošopa koji je sve više prisutan, posebno na Instagramu.

"Zašto je tabu tema srediti sliku u Srbiji? Šta je tu novo? Mislite da sve ove svetske zvezde puštaju sirove fotografije, i sve onako sa 60 godina izgledaju onako mlade i zategnute? Sada i klinke sređuju fotografije. Treba ti dobro svetlo, šta je to strašno srediti fotografiju i izgledati lepo. E, sada kada ti smanjuješ nos, uši, vilicu, sužavaš struk, izdužujeđ noge, to je fotošop. Kada ti menjaš svoj fizički izgled, a ovo retuširanje fotografija, to nije fotošop", objašvanja pevačica.

foto: Mondo/Stefan Stojanović

S obzirom na situaciju sa korona virusom, mnogi pevači ostali su bez posla, zbog čega su se mnoge estradne ličnosti požalile na finansije.

"Pa i jesu ugroženi. Nema šta, ja sam sve rekla u nekim poslednjim intervjuima, šta da vam kažem. Estrada nekim ljudima izgleda kao mi postojimo samo da zabavimo ljude, a s druge strane, to je naš posao kao što neko svaki dan od sedam do tri ide na svoje radno mesto. Tako i mi imamo naše poslove i potpuno je okejda se i nama nešto desi, i svesni smo situacije da je sada estradi najteže. Estrada nisu samo pevači, tu su i glumci, sve je to usko povezano, sve što je vezano za javni život", zaključila je Svetlana.

Kurir.rs/A.P/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track