Najnovije vesti

LJUPKIN SIMKE PRVI PUT PROGOVORIO O SUPRUZI! Evo šta je rekao da li mu je oprostila ljubavnicu
Foto: Printscreen/Pink TV, Printscreen/Instagram

iskren

LJUPKIN SIMKE PRVI PUT PROGOVORIO O SUPRUZI! Evo šta je rekao da li mu je oprostila ljubavnicu

Stars

Ljupka Stević i njen oženjeni dečko, general Dragiša Simić, danima su u žiži javnosti nakon što mu je u naletu besa, pevačica razlupala dva automobila.

Ljupka sada namerava da napiše knjigu o svom životu, čiji će dobar deo biti posvećen njenim emotivnim vezama, a pre svega desetogodišnjem odnosu sa Simićem.

- Zaista se ne ne plašim toga što će Ljupka napisati knjigu. Čak ću joj pomoći u tome - rekao je Simić, dok je na pitanje da li mu je supruga oprostila desetogodišnju preljubu, te da li se čuju nakon svega, kratko odgovorio.

- Čuo sam se sa suprugom, ali to je sve što ću vam reći.

S druge strane, Ljupka, koja je počela da se zabavlja sa Simićem kada je imala 25 godina, planira da u knjizi iznese sve detalje njihovog desetogodišnjeg odnosa i ne samo da će opisati kako su se upoznali i koliko je Simketu trebalo da je osvoji, već će izneti i mnoge druge javnosti nepoznate stvari.

- Njih dvoje su planirali zajedničku budućnost i porodicu. Koliko je ta veza bila ozbiljna, svedoči činjenica i da je Simke upoznao njene roditelje i da je bio rado viđen gost u njihovom domu u Kostolcu, a Ljupka planira i da opiše detalje njihovog odnosa - nedavno ispričao je izvor.

foto: ATA Images

kurirr.rs/alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...