KEBA PROGOVORIO O RAZVODU SINA IGORA I SEVERINE! Evo šta je svekar rekao o SNAJKI, a tek poruku koju je uputio REGIONU
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

iskren

KEBA PROGOVORIO O RAZVODU SINA IGORA I SEVERINE! Evo šta je svekar rekao o SNAJKI, a tek poruku koju je uputio REGIONU

Stars -

Severina Kojić već nekoliko meseci boravi u Hrvatskoj, dok njen suprug Igor vreme provodi u Beogradu! Spekulacije da je njihovom braku došao kraj iz dana u dan sve su glasnije,

Komšije popularnog folkera otkrivaju da srpsku snajku već dugo nisu videli u kraju, ali i da su čuli priče da Igor više nije sa hrvatskom muzičkom zvezdom. Baš u trenutku iz kuće je izašao Dragan Kojić „pod punom ratnom opremom“ i odveo kućnog ljubimca u šetnju.

foto: Instagram

Keba je na licu imao masku, nosio je i rukavice, a sve kako bi ispoštovao preporuke kriznog štaba za borbu protiv pandemije koronavirusa.

- Nije mu bilo prijatno kada je ugledao našu ekipu jer je i sam pretpostavio razlog našeg dolaska. Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade - rekao je Keba.

- Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im bog podari svu blagodat i sreću u životu - rekao je Keba pomalo filozofski.

- Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvek sve bilo na svom mestu. Poručio bih im da se pomole bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvek i na svakom mestu! - rekao je Kojić.

foto: Zorana Jevtić

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track