VREDNE PEVAČICE: Nata i Stoja postale domaćice, Milica pokazala gaćice i bradavice! (FOTO)
Foto: ATA IMages, Printscreen, Damir Dervišagić

PAPARACO

VREDNE PEVAČICE: Nata i Stoja postale domaćice, Milica pokazala gaćice i bradavice! (FOTO)

Stars -

Nataša Bekvalac i Stoja Novaković prave su domaćice! Kad su kućni poslovi u pitanju, pevačice skoro sve rade same, a odlazak u nabavku im je omiljena stvar.

foto: Printscreen Paparaco lov

Ekipa "Paparaco lova" pratila je folkerku, koja je u jutarnjim časovima napustila svoju kuću na Bežaniji. Najpre je zaustavila auto kod kontejnera kako bi bacila kesu sa smećem, a potom se uputila na pijacu. Ovog puta na repertoaru su bile metle i kupila je čak dve. Stoja je svratila i po čvarke i sušeno voće, i kao sav normalan svet, usput se ispričala sa svakim prodavcem.

foto: Printscreen Paparaco lov

Ni Bekvalčeva ne glumi zvezdu kad su u pitanju kućni poslovi, te sve obavlja sama. Posle nastupa na splavu ona je poranila i otišla do supermarketa, dok je njenu mlađu ćerkicu čuvala dadilja. Najviše vremena provela je birajući voće i povrće, pa je radnju napustila s punim kesama, koje je gurala u čak dva para kolica. Kad je spakovala robu u gepek, Nata je uredno vratila kolica u radnju i uputila se ka svom stanu.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

Milica Pavlović ne mari za koronavirus, pa je nedavno nastupila u klubu u Novom Sadu.

foto: Printscreen/Premijera

Umesto maske, uz sebe je nosila jednoroga, a kada je počela da đuska, dogodila joj se neprijatnost. Iz uske haljine, iz koje su joj kipele grudi, iskipela je i - bradavica! Kada je to videla, pevačica se okrenula ka bendu i povukla haljinicu.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

Međutim, tada joj se dogodio još jedan peh - videle su joj se gaćice.

Kurir.rs/ J. Stuparušić/ Foto: ATA IMages, Printscreen, Damir Dervišagić

bonus video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track