ŽENE SU MI UZELE SVE, ALI HVALA BOGU! Darko Lazić bez dlake na jeziku o detinjstvu, najtežem periodu, pa i BIVŠOJ ANI SEVIĆ!
Foto: Printscreen/Premijera

NASMEJAN

ŽENE SU MI UZELE SVE, ALI HVALA BOGU! Darko Lazić bez dlake na jeziku o detinjstvu, najtežem periodu, pa i BIVŠOJ ANI SEVIĆ!

Stars -

Darko Lazić ispričao je detalje svog života koje niko nije znao.

Pevač je prvo pomenuo korona virus i kako to utiče na njegovu karijeru.

"Teško jeste, mojim kolegama i meni. Da je samo meni teško, pa da se zabrinem, ali u celom svetu je tako. Hvala Bogu, sve će proći, preživećemo, ima da se jede i popije", rekao je Darko, a kada su ga pitali da li je istina da duguje veliku količinu novca, ostao je misteriozan:

foto: Printscreen/Premijera

"Ma, da. Sve je istina, u svakoj laži ima malo istine. Bolje da pričaju da dugujem, nego da dajem pare na zajam."

Darko se osvrnuo i na svoju prošlost.

"Živeo sam osam godina u Holandiji, srednju školu sam završio ovde. Moj otac je radio i živeo u Holandiji, zato smo i mi otišli. Razlog što smo se vratili je neka nostalgija, sve ima prednost, da se nisam vratio, možda bih tamo bio neki roker", rekao je Darko koji je završio frizersku školu:

"Sad je korona, možda se vratim na stari zanat. Poslednje dve godine su jako teške za mene, prvo jer sam se ugojio, izgubio sam sigurnost u sebe, pao sam psihički. Osećao sam se bezvredno, ali sam borac. Posle kome se ne sećam ničega, a ni nekoliko dana posle... Za sve koje sam pomislio da će doći da me posete, nisu došli. Iznenadili su me neki ljudi."

foto: Printscreen/Premijera

"Sve mi palo u vodu kada mi je doktor u banji rekao da neću moći da hodam. Kome ja da pomognem? Imam ćerku, Marina je trudna... Proplakao sam dane i dane. Za decu se živi i bori, ona su mi najveća motivacija u životu. Tada sam rekao da ću se izboriti jer nisam sam na ovom svetu, ali ima Boga, Bog me pogledao", dodao je Darko u "Premijeri".

foto: Printscreen/Premijera

Darko je progovorio o ljubavi, ali i odnosu sa Anom Sević.

"Moje tri najveće ljubavi u životu su moja porodica, moja ćerka i moj sin... Žene su mi uzele sve, ali hvala Bogu! Ja sam sve napravio sebi kako sam birao, niko me nije koštao", rekao je, pa dodao:

"Sa Anom je komplikovano i duga priča, želim joj sve najlepše, ja sam joj čestitao kad sam saznao da je trudna. Ana je žena koja zna šta hoće i želi i ja to cenim."

"Na ludi kamen ću stati ponovo, jednom. Ova godina me nije zaustavila", priznaje Lazić.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja