KRISTIJAN MOLI STANIJU DA POVUČE ISKAZ! Golubović PRIZNAO da joj je pretio, hoće da se IZVINI, a evo kada će se PONOVO SRESTI!
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

obrt

KRISTIJAN MOLI STANIJU DA POVUČE ISKAZ! Golubović PRIZNAO da joj je pretio, hoće da se IZVINI, a evo kada će se PONOVO SRESTI!

Stars -

Kristijan Golubović, kako su preneli mediji, preko posrednika predložio Staniji Dobrojević da povuče iskaz kojim ga tereti da joj je javno pretio smrću, te da ga ne goni putem suda u zamenu za javno izvinjenje.

Stanija je, u razgovoru sa novinarima, potvrdila ove glasine.

- Tačno je da sam dobila predlog da povučem taj iskaz, odnosno da promenim iskaz da ga ne bih teretila i da kažem da se ne osećam ugroženo, a da se on meni izvini, ali još nisam odlučila šta ću da radim. Ne smem da vam otkrivam ko me je kontaktirao i ko mi je to ponudio. Iduće nedelje treba i ja da budem saslušana, pa ćemo videti šta ću i kako ću - kratka je bila Stanija koja je u Srbiju iz Amerike stigla prošle nedelje u strogoj tajnosti.

Podsećamo, Kristijan je prošlog petka izveden iz rijalitija kako bi bio saslušan upravo zbog Stanijine prijave da joj je pretio smrću i on se tada branio iskazom kako je sve bila neslana šala koja je otišla predaleko. On je trebalo da bude saslušan u sredu, međutim, odbio je da odgovara na pitanja Tužilaštva bez prisustva svog advokata, te je sve odloženo za petak, a da li će se proces nastaviti zavisi od Stanije i njeno iskaza. Drugim rečima, ona sada ima Kristijana u šaci i samo od nje zavisi da li će ga sud dalje goniti za pretnje smrću.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Skandal

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja