MOG SINA I MENE PRATE LJUDI! SANDRA OBRADOVIĆ U STRAHU: Drama u njenom životu ne prestaje, razlupan automobil bio je PRETNJA?
Foto: Printscreen Novo jutro

PROGOVORILA

MOG SINA I MENE PRATE LJUDI! SANDRA OBRADOVIĆ U STRAHU: Drama u njenom životu ne prestaje, razlupan automobil bio je PRETNJA?

Stars -

Sandra Obradović ovih dana proživljava pravu dramu, jer joj je, kako je rekla, ugrožena bezbednost.

Pre dva dana Sandri je nepoznati počinilac razbio farove na automobilu, a bivša manekenka je istakla da strahuje za svoj i život svog jednogodišnjeg sina, jer veruje da se ovaj incident nije dogodio slučajno.

Osim toga, Sandra je istakla da je mesecima prate i snimaju nepoznati ljudi, a neprijatnosti za Obradovićevu su počele kada joj je, pre nekoliko meseci, bivši partner na silu oteo sina.

foto: Kurir

"Volela bih da se otkrije ko stoji iza tog napada. U toku noći mi je neko na automobilu razbio farove i za mene to nije ništa drugo do klasična pretnja. Šta bi se desilo da smo moja beba i ja bili u automobilu?", pita se Sandra.

Kako kaže, nije samo razbijanje automobila ono što ju je prestravilo. Već neko vreme, ona trpi i druge neprijatnosti od nepoznatih počinioca.

"Da je u pitanju samo automobil, mogla bih da kažem da je možda i slučajnost, da se možda neko pijan zakucao u moj parkirani automobil... Možda je neko greškom polomio farove na mom, umesto na nekom drugom automobilu. Međutim, mene i mog sina već izvesno vreme prate neki ljudi i fotografišu nas. Nedavno mi je u parku jedna žena rekla: "Gospođo, ovi muškarci su vas upravo fotografisali. Viđala sam ih i ranije, prate vas!", kaže Sandra Obradović.

foto: Nemanja Nikolić

Nije želela da kaže da li i na koga sumnja, već sve ostavlja policiji da oni otkriju.

"Nikome se nisam zamerila i nikome ništa ne dugujem. Ne znam ko me prati i zbog čega, ali nadam se da ću uskoro saznati", dodala je.

Sandra Obradović i njen nevenčani suprug Vladimir Babić pre par meseci našli su se u središtu skandala, kada joj je on oduzeo tada sedmomesečnog sina. Ona ga je prijavila za otmicu i nasilje, a on nju da je alkoholičarka i nepodobna majka. Borba za starateljstvo je trajala nekoliko meseci, a onda je beba vraćena majci.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track