IVANA JE BILA MODELSICA, PA SE UDALA ZA 30 GODINA STARIJEG MILIJARDERA: Sad živi kao u BAJCI, evo čime se BAVI i kako se ZALJUBILA
Foto: Printscreen/Youtube

NISTE ZNALI

IVANA JE BILA MODELSICA, PA SE UDALA ZA 30 GODINA STARIJEG MILIJARDERA: Sad živi kao u BAJCI, evo čime se BAVI i kako se ZALJUBILA

Stars -

Ivana Berendika, bivša članica grupe "Models", postala je jedna od najbogatijih Srpkinja kada se udala za osnivača "Gugla" Tomasa Jermoluka 2005. godine, koji je od nje stariji 20 godina.

Ovaj par je na ludi kamen stao 2005 godine. a Ivana je nakon udaje 2016. godine rodila blizance.

foto: Printscreen Instagram

"Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim", otkrila je gospođa Jermoluk svojevremeno.

foto: Printscreen Instagram

Ova lepotica godinama unazad se bavi dizajniranjem nakita, a danas sa porodicom živi u luksuznoj vili u Majamiju.

Deluje da joj dizajniranje ide od ruke, a tome u prilog govori činjenica da njene modele nose svetske zvezde poput Megan Markl, Kajli Džener, Rijane, Niki Minaž, Ališe Kiz, Mirande Ker i mnogih drugih.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track