Najnovije vesti

OTVORIO DUŠU

SCENIRANJE! VRANJEŠ O VEZI SA DIVOM: Jadna je! Sve bih 7 puta gore napravio! Dopisivao sam joj se sa MUŽEM (KURIR TELEVIZIJA)

Stars

Gost "Sceniranja" na Kurir televiziji bio je fudbaler Ognjen Vranješ koji je u jednom segmentu emisije odgovarao i na pitanja gledalaca, a jedno je bilo posebno provokativno, ono o bivšoj ljubavnici sa kojom se njegova priča završila javno, skandalozno i u ratu.

"Da li bi opet bio sa divom?", glasilo je prvo pitanje.

foto: Kurir

"Ne. Ne mogu da kažem da nije bilo lepo. Sada je ništa ne krivim, jer tada je htela svoje d*pe da spasi. Ne mogu ja da budem kriv što je on našao njoj poruke, dopisivao se sa mnom, ona ne treba mene da blati, da govori da sam ovakav, onakav, nego da reši to sa svojom porodicom", odgovorio je fudbaler.

DEVOJKE KOJE MI ŠALJU GOLE SLIKE SU "FUJ"

"Poslednjih šest meseci shvatio sam da mi se to ne sviđa. Sada kada mi devojke šalju takve slike ja ih blokiram", kazao je on.

foto: Kurir

"Šta bi joj danas rekao da se vide na sudu i zbog čega je povukao tužbu protiv nje?", glasilo je drugo pitanje.

"Ništa, samo bi prošao pored nje jer toliko je jadna i očajna, ne bih da joj još ja stajem na muku. Ja do današnjeg dana nisam dobio nijednu tužbu", rekao je Vranješ i iznenadio nastavkom da mu nije žao načina na koji se sve završilo i da bi sada "sve sedam puta gore napravio", odgovorio je Ognjen, koji je pevačicu upoznao na društvenim mrežama.

UPOZNAO MUŽA PEVAČICE SA KOJOM JE BIO

"Nije on moj kolega. Ja sam njega jednom upoznao u Turskoj", rekao je Ognjen.

"Najgore su te društvene mreže. Poštujem ja nju, ali ja sam radio više od nje. Prošao sam sve. Malo me vređa kada se priča da je ona neko i nešto, a ja niko i ništa. Ja sam neko i nešto, meni je ona smešna... Jedan telefonski poziv mogao je sve da završi. Mogla je da kaže kako stoje stvari. Posle toga nismo bili u kontaktu", kazao je on.

foto: Kurir

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...