GUBILA SAM KOSU, IMALA OSCILACIJE U TEŽINI, TERAPIJU ĆU PITI DOŽIVOTNO: Sanja Vučić priznala s čim se BORI, bivši dečko ju je ODAO
Foto: Printscreen/Instagram

NIKO NIJE ZNAO

GUBILA SAM KOSU, IMALA OSCILACIJE U TEŽINI, TERAPIJU ĆU PITI DOŽIVOTNO: Sanja Vučić priznala s čim se BORI, bivši dečko ju je ODAO

Stars -

Nikola Đorđević je otvoreno priznao da njegova bivša devojka Sanja Vučić strahuje od njegovog boravka u rijalitiju budući da je svesna da će se njeno ime konstantno spominjati.

Ipak, Sanja nije želela mnogo da priča o novopečenom zadrugaru.

foto: Printscreen/Instagram

"Sve što ima veze sa našom vezom i raskidom rekla sam u jednom postu na društvenim mrežama. Ne bih tu temu više komentarisala. Želim mu svu sreću", izjavila je Sanja za "Svet" prenose mediji.

Osim toga, Vučićeva nije želela podrobnije da komentariše ni to što je Nikola na imanju u Šimanovcima pričao o neizlečivoj bolesti koju ona ima.

foto: Printscreen Zadruga, ATA Images

"Ja ne krijem da imam hašimoto, to je hronično oboljenje štitne žlezde zbog nepravilnog rada imunog sistema. Gubila sam kosu, imala sam oscilacije u težini. Terapiju ću morati da pijem doživotno. Nekad imam hronični umor, promene raspoloženja, ali sve su to nuspojave bolesti i terapije", dodala je pevačica.

"Kada shvatiš da je to sastavni deo života, sve ti bude lakše. Ne žalim se, okej sam i sve to mi je postalo normalno", stavila je Sanja tačku na svaku priču.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Svet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track