odmor

NATAŠA RODIĆ PRIDRUŽILA SE SESTRI BOGDANI NA KOPAONIKU! Pokazala kako UŽIVAJU sa malim Željkom u zimskim čarolijama! VIDEO

Stars -

Bogdana Rodić provodi vreme sa suprugom Veljkom i sinom Željkom na Kopaoniku, a pridržila im se i njena sestra Nataša Rodić.

Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Ona je na svom Instagramu podelila video snimak dok uživa u zimskim čarolijama sa sestrom i malimm Željkom kog su sankale po planini.

Bogdana Rodić
foto: Pritnscreen

Inače, treća sestra Rodić, Bojana nedavno je saopštila da čeka dete sa Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske.

Budući roditelji već su smislili imena, a kako saznajemo, ponosni budući tata bi voleo da, ako bude muško, sin nosi ime njegovog oca Zorana, koji je ubijen pre 20 godina. I njegov prijatelj Veljko Ražnatović je prvom nasledniku dao ime po ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, što se Mirku izuzetno dopalo. Međutim, Gocin sin i sestra cecine snajke Bogdane još uvek ne znaju pol bebe, pa imaju odabrana imena za oba pola. Mirko je nedavno za Kurir televiziju pričao o očinstvu, kao i o odluci oko imena.

- Malo sam zbunjen, još nisam svestan šta se dešava, ali biće to sve super. O imenu deteta smo Bojana i ja pričali, odabrali smo imena i za devojčicu i za dečka, pa šta bude. Još uvek je rano da znamo pol bebe. Nek je ono samo živo i zdravo, nije bitno da li će biti dečak ili devojčica - rekao je Mirko za Kurir televiziju.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track