POBEGAO U AMERIKU ZBOG NASILJA NAD BIVŠOM, PA STAO NA LUDI KAMEN: Oženio se Vlada Stanojević! Mlada blistala u venčanici! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

POBEGAO U AMERIKU ZBOG NASILJA NAD BIVŠOM, PA STAO NA LUDI KAMEN: Oženio se Vlada Stanojević! Mlada blistala u venčanici! (FOTO)

Stars -

Bivši voditelj Vladimir Stanojević oženio se partnerkom s kojom je već neko vreme u vezi, a ceremoniji u Americi je prisustvovalo samo nekoliko najbližih prijatelja i kumovi.

Vlada Stanojević
foto: Printskrin

Nekada popularno TV lice, otišao je u SAD pre više od pet godina i otpočeo potpuno novi život. Kako je naveo, razlog za to je, navodno, to što je želeo da "uči jezik", a u međuvremenu je našao i posao kao domaćin za klubove u Las Vegasu. Spekulisalo se više puta kako voditelj tamo menja devojke, ali i da se oženio, ali sve je bilo nepotvrđeno. Sada je i zvanično, Vlada je izgovorio sudbonosno "da", o čemu svedoči fotografija s venčanja Stanojevića i njegove devojke, Amerikanke, a do koje je Kurir došao.

Vlada Stanojević, Vladimir Stanojević
foto: Kurir

Na slici mladenci sede za stolom okićenim cvećem i belim detaljima, a dok je Vlada nosio svečano odelo i belu ružu na reveru, njegova izabranica blistala je u venčanici. Sudeći po osmesima i zagrljaju, deluje da je bračni par presrećan što je ozvaničio svoju vezu.

Inače, Stanojević se ovim nije pohvalio putem društvenih mreža, a svoju suprugu krije od očiju javnosti i ne eksponira je nigde. Kako smo uspeli da saznamo, njih dvoje su se upoznali u Los Anđelesu pre nekoliko godina i od tada se ne odvajaju.

Trudna, Tužba, Batine, Vladimir Stanojević
foto: Marina Lopičić

Podsetimo, Vladimira je bivša devojka Ana Marija Žujović optužila 2015. godine za nasilje u porodici, nakon čega je on otišao u Ameriku. Za njim je 2016. godine raspisana poternica, pa će, ukoliko kroči u Srbiju, odmah biti priveden kako bi se suočio s bivšom, koja je tražila da mu se sudi u odsustvu. Upravo zbog toga Stanojević više od pet godina nije dolazio u rodnu zemlju.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track