SRAMOTA, ISPRED ŠABANOVE KUĆE NE MOŽE DA SE DIŠE OD SMRADA! Šaulićev brat otkrio u kakvom STANJU je njegov dom u Šapcu!
Foto: Kurir, Dragan Kadić

otkrio

SRAMOTA, ISPRED ŠABANOVE KUĆE NE MOŽE DA SE DIŠE OD SMRADA! Šaulićev brat otkrio u kakvom STANJU je njegov dom u Šapcu!

Stars -

Hasan Dudić, pevač i brat od tetke pokojnog Šabana Šaulića, otkrio je kako je kuća Šaulića u Šapcu oronula.

- Kuća je baš oronula. Deluje zapušteno, jer niko ne živi godinama u njoj. Nedavno sam bio u gradu i šokirao sam se kada sam video da su kontejnere za đubre postavili tik uz kuću i maltene na samu kapiju. Ej, pa od tolike ulice da kontejneri smrde ispred Šabanove kuće. Nema smisla. Toliko sam bio ljut i besan da sam odmah otišao u opštinu i podneo zahtev da uklone smeće - rekao je Hasan i dodao:

Hasan Dudić
foto: Kurir Televizija

- Sramota da tu stoji smeće. Dolaze turisti da vide gde je kralj narodne muzike odrastao, a tamo ne može da se diše od smrada. Bio sam uporan i uspeo da isteram svoje da opština te kontejnere premesti na drugo mesto - zaključuje Dudić za "Star", prenose mediji.

Podsetimo, porodična kuća kralja narodne muzike, koju je on sazidao pre nekoliko decenija, već duže vreme je prazna i u nju je retko ko dolazio. Dok je bio živ, Šaban je povremeno obilazio svoj dom, ali se u njemu nije dugo zadržavao. Međutim, uvek je bio posebno vezan za to mesto i redovno je plaćao ljude koji su održavali kuću i pazili na nju.

kuća Šabana Šaulića
foto: Kurir

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track