BLAGO NJOJ! Dok Tamara Đurić uživa na tretmanu lepote, njen verenik hrani bebu: Starleta pokazala da je on TATA ZA PRIMER! (FOTO)
Foto: ATA images

prelepo

BLAGO NJOJ! Dok Tamara Đurić uživa na tretmanu lepote, njen verenik hrani bebu: Starleta pokazala da je on TATA ZA PRIMER! (FOTO)

Stars -

Nekadašnja učesnica rijalitija i starleta Tamara Đurić, nedavno se porodila, a sada je na svom Instagram profilu pokazala kako redovno ide na tretmane lepote, a za to vreme o njenoj naslednici brine njen verenik i otac njene ćerkice.

Naime, Tamara je pokazala kako tata hrani bebu, što je oduševilo sve njene pratioce, pa je pokazala svima kako je on tata za primer.

Tamara Đurić
foto: Printscreen

Ponosna majka nakon što je izašla iz porodilišta, i otkrila kako se oseća, a zatim i istakla da će ovo biti najsrećniji Božić u njenom životu.

- Odlično je prošao porođaj. Moj život će se verovatno razlikovati sad. Ovo je najsrećniji Božić u mom životu i baš mi je drago što sam danas izašla. Zbunjena sam i sada ću da vidim kako ću se snaći u ulozi majke - rekla je Tamara i dodala:

Podsetimo, Tamara je dugo krila i svog izabranika Nikolu, kog je konačno pokazala pre nekoliko nedelja, a koji je u porodilište došao sa osmehom na licu i sa korpicom u rukama oko sat vremena pre njenog izlaska.

Tamara Đurić, porodilište
foto: ATA images

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track