VELJKO I ANASTASIJA SU BRZO ODUSTALI OD MIKINE ŠKOLE! CECA U ŠOKU: Užasava me pomisao da su moja deca bila u NJEGOVOM DRUŠTVU!
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

ZGROŽENA

VELJKO I ANASTASIJA SU BRZO ODUSTALI OD MIKINE ŠKOLE! CECA U ŠOKU: Užasava me pomisao da su moja deca bila u NJEGOVOM DRUŠTVU!

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o monstruoznim zločinima iz čuvene škole glume Miroslava Mike Aleksića.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir Televizija

Iako je poznati profesor glume bio prijatelj njenog pokojnog supruga, Željka Ražnatovića Arkana, pevačica tvrdi da bi zločine prijavila da je za njih znala.

- Moja deca su išla u tu Mikinu školu pre petnaest godina… Veljko i Anastasija su brzo odustali jer su imali drugačije afinitete, a ja nisam želela da ih guram u nešto što ne žele. Otkad su se oni ispisali iz njegove škole glume, nisam se videla sa Mikom. Da im je bilo šta nažao uradio, sigurno bih ga prijavila. Zaštitila bih i tuđu decu, a ne samo svoju! Samo da sam znala, ali zaista nisam mogla ni da naslutim šta se tamo dešavalo. Zgrožena sam, užasava me pomisao da su moja deca bila u njegovom društvu. Činjenica da je Milena Radulović progovorila i da je na taj način zaštitila svu drugu decu je za divljenje! Svaka čast heroini našeg doba! Nadam se da će i druge glumice, a i žene svih branši, smognuti snage da prijave siledžije! - rekla je Ceca.

Cela nacija ostala je zatečena kada je kao bomba odjeknula vest o zločinima iz čuvene glumačke škole Miroslava Mike Aleksića. Naime, u nedelju uveče domaća javnost saznala je za potresnu priču glumice Milene Radulović, koja je oktrila da ju je profesor glume silovao.

Ceca Ražnatović
foto: Kurir Televizija

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/S.M./Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track