INVESTICIJA: Bodiroga prodao kuću na moru za 2.000.000 €, pa kupio restoran na Vračaru!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

PRIHVATIO PONUDU

INVESTICIJA: Bodiroga prodao kuću na moru za 2.000.000 €, pa kupio restoran na Vračaru!

Stars -

Proslavljeni košarkaš rešio je da prihvati ponudu bogatog Rusa i da mu ustupi luksuznu vilu za pozamašnu svotu novca, koji je odmah uložio u novi biznis.

Dejan Bodiroga prodao je kuću u Kaluđerovini kod Tivta za dva miliona evra i za taj novac je kupio restoran na Vračaru, saznaje Kurir.

Prvo odbio da proda

Slavni košarkaš je godinama bio vlasnik velelepne nekretnine koja se nalazi na samoj obali mora i tamo je s porodicom provodio i po nekoliko meseci na odmoru. Pre dve godine jedan bogati Rus hteo je da pazari njegovu kuću i da proširi restoranski i hotelski kompleks, nudeći mu 500.000 evra, ali je Bodiroga to odbio, iako su ostale komšije prihvatile ponudu.

Dejan Bodiroga
foto: Nemanja Nikolić

Ipak, predomislio se posle izvesnog vremena. Istom čoveku, dakle biznismenu iz Rusije, prodao je nekretninu za čak dva miliona evra, a taj novac je odmah uložio u novi biznis. Kupio je restoran na Vračaru, u koji je dosta uložio kako bi ga renovirao, i sada je taj lokal jedan od najekskluzivnijih i najelitnijih u centru Beograda. U pitanju je restoran zatvorenog tipa. Počeo je s radom početkom 2019. i vrlo brzo je postao jedno od omiljenih mesta za okupljanje onih s dubljim džepom koji ne žale novac za vrhunske delicije i intimniju atmosferu.

Renovirao nekretninu

Ekipa Kurira ranije je posetila Kaluđerovinu i kraj u kojem je košarkaš posedovao kuću. Kako su nam ispričali meštani, on je tu nekretninu pazario u prilično lošem stanju, bila je ruinirana i zapuštena, pa ju je preuredio po svom ukusu. U jednom od intervjua otkrio je kako je s porodicom provodio dane u kući nadomak Tivta.

Dejan Bodiroga
foto: ATA Images

- Leškarimo i po 20 minuta u krevetu... Ujutru, prva slika po buđenju nam je more, ostrvo i deo zaliva. Taj trenutak je čaroban. Kad je napolju toplo, otvaramo prozore i slušamo talase. Ivana (supruga, prim. aut.) i ja volimo da pijemo kafu na nekoj od terasa, a omiljena nam je ona u prizemlju - ispričao je Bodiroga.

Košarkaš nije odgovarao na naše pozive tokom jučerašnjeg dana.

VREDAN

Sin Mirka Kodića konobariše kod Bodiroge

Sin Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, već neko vreme radi kao barmen u restoranu Dejana Bodiroge, o čemu je Kurir pisao krajem decembra. Poznati harmonikaš je tada potvrdio naša saznanja.

Mirko Kodić
foto: Ana Paunković

- Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan - priznao nam je Kodić.

(Kurir.rs / Ivan Ercegovčević / Foto:Marina Lopičić, Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track