NAKON MOŽDANOG UDARA, OGLASILA SE SLAĐINA SESTRA: Đani se baš potresao, svi smo se uplašili za njeno stanje! UZ NJU SMO!
Foto: Tamara Trajković

zabrinuti

NAKON MOŽDANOG UDARA, OGLASILA SE SLAĐINA SESTRA: Đani se baš potresao, svi smo se uplašili za njeno stanje! UZ NJU SMO!

Stars -

Supruga folk pevača Radiše Đanija Trajkocvić, Slađa, doživela je moždani udar, a njena porodica je sve vreme uz nju.

Radiša Trajković Đani, sin, Miloš Trajković, svadba, ženidba
foto: Tamara Trajković

Mediji su stupili u kontakt sa Slađinom sestrom koja je otkrila u kakvom je Slađa stanju:

- Slađa sada spava, sve je u najboljem redu. Ona je stabilno, kod kuće smo, svi smo sa njom. Uplašili smo se za njeno stanje, ali hvala Bogu, sve je sada u redu. Bio je moždani... Đani se baš potresao, znate i sami koliko su oni povezani, ali najbitnije je da sada nema nikakve opasnosti i da je sve kako treba - rekla je ona.

Podsetimo, Slađa i Đani nedavno su po prvi put postali baba i deda, kada je njihov stariji sin Miloš postao otac. Njegova izabranica Nina, na svet je donela sina Nikolu, a interesantno je da se baš tako zove i Slađin sin iz prvog braka. Slađa je do nedavno vrlo često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama delila upravo najlepše trenutke koje provodi sa unukom, delovala je zdravo, tako da su ovom informacijom o njenom zdravstvenom stanju svi ostali zatečeni.

Slađa Trajković
foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja