SVE JE VEĆA

NE MOGU DA SPAVAM! Luna Đogani u sitne sate u mini suknji pokazala TRUDNIČKI stomak! (VIDEO)

Stars -

Učesnica rijaliti programa i pevačica Luna Đogani uživa u blagoslovenom stanju. Luna se trenutno nalazi u petom mesecu trudnoće, a po njenom stomaku reklo bi se da beba napreduje baš onako kako treba.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Instagram

Luna neretko sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kači najlepše trenutke iz svog svakodnevnog života, a ovog puta nije uspela da odoli svom odrazu u ogledalu. Naime, buduća mama napravila je kratak video snimak pozirajući ispred ogladala i ponosno pokazujući, sada već veliki stomak.

- Ne mogu da spavam - stajalo je preko klipa.

Podsetimo, Luna je po završetku treće sezone "Zadruge" započela zajednički život sa Markom Miljkovićem, sa kojim čeka bebu. Marko je Lunu zaprosio šestog septembra prošle godine, a vest da će po prvi put postati roditelji zatekla ih je krajem prošle godine. Luna i Marko čekaju devojčicu, kojoj će dati ime Mia. Cela Lunina porodica izgladila je odnose. Anabela Atijas posebno je srećna što će njena prva ćerka postati majka, i oduševljeno je govorila o tome kako bi volela da je unuka zove "baka Bela".

AMG show, Luna Đogani
foto: Printscreen / TV Pink

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/S.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track