SAŠA POPOVIĆ ODREKAO SE LUKSUZA: Prodao sam jahtu! A CENA za koju ju je KUPIO je basnoslovna!
Foto: ATA Images

Priznao

SAŠA POPOVIĆ ODREKAO SE LUKSUZA: Prodao sam jahtu! A CENA za koju ju je KUPIO je basnoslovna!

Stars -

Saša Popović priznao je u emisiji "Zvezde Granda" da je prodao svoju skupocenu jahtu na kojoj je uživao celo prošlo leto na Hrvatskom primorju, gde inače ima i stan.

Saša Popović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Za ovo se možda ne bi ni saznalo da jedna pevačica komentarišući učesnicu iz Hrvatske nije zamerila Popoviću što je nije zvao da mu bude gost na jahti.

- Bila je jahta celo leto. Kako nije - rekao je u dahu Saša, na šta mu je koleginica odgovorila:

- Rekao si da si je prodao, znači slagao si me - dodala je ona, a Popović je pojasnio.

- To je bilo posle. Kad je prošlo leto, onda je prošla i jahta. Ostali članovi žirija su tada počeli da se šali na Sašin račun.

- Sad se kupila veća, novija i lepša - govorili su oni, što je nasmejalo Popovića, ali se nije upuštao u dalje komentarisanje ove teme.

Saša Popović, Suzana Jovanović
foto: Nebojša Mandić

Podsetimo, Kurir je pre dve godine pisao da je Saša postao vlasnik luksuzne jahte koja vredi milion evra. Međutim, izgleda da mu je ona brzo dosadila, pa je odlučio da je proda. Njegova jahta je bila usidrena u Opatiji, gde Popović ima stan i tamo provodi skoro ceo godišnji odmor. Cena od milion evra nije jedino što je Popović morao da plati. Ovako luksuzno plovilo iziskuje angažovanje skipera, redovno održavanje i plaćanje usidrenja, što mesečno iznosi oko deset hiljada evra.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/A. Panić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track