Najnovije vesti

MARKO BULAT SREĐUJE ŽENIN LOKAL: Pevač namešta polomljeno staklo nakon Marijinog HAPŠENJA!
Foto: Sonja Spasić

PAPARACO

MARKO BULAT SREĐUJE ŽENIN LOKAL: Pevač namešta polomljeno staklo nakon Marijinog HAPŠENJA!

Stars

Marko Bulat se juče ujutro bacio na radove oko salona njegove žene Marije, koja je u četvrtak uveče privedena tokom primopredaje droge u njenom lokalu. Pre nego što se sastao sa staklorescem, pevač je skinuo policijsku traku s obaveštenjem da lokalu ne sme da se prilazi, a zatim je majstoru strpljivo davao instrukcije šta i kako treba da se uradi.

Marko Bulat
foto: Kurir

Pošto je ispred lokala na Novom Beogradu i dalje bila velika količina razbijenog stakla, Bulat je više puta izlazio iz lokala i skupljao srču u džakove, koje je potom nosio do kontejnera. Za to vreme, radoznale komšije su gledale u pravcu lokala, ali niko nije prišao pevaču ili ga pitao u vezi sa incidentom, kada je policija privela pevačevu suprugu s narko-dilerom i još dva muškarca. Kada je detaljno očistio prostor i uverio se da je sve u najboljem redu, novinar Kurira je prišao Bulatu s molbom za komentar povodom situacije sa njegovom suprugom, ali je naišao na krajnje neljubazan odgovor.

Marko Bulat
foto: Kurir

- Kakve ja veze imam s tim? S njom pričajte o tome, ne sa mnom - drskim tonom je rekao pevač, a zatim zaključao vrata salona i ubrzanim korakom otišao dalje.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/ Aleksandar Panić/ Foto: 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...