PRELEPA

CECA OTPUTOVALA SA DEČKOM I NJEGOVOM ĆERKOM NA KOPAONIK? Ražnatovićka se snimala u luks automobilu, a osmeh ne SKIDA! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović blista otkako je u vezi sa Bogdanom Srejovićem, a sada je na svom Instagram profilu to i pokazala.

Naime, ona je objavila video snimak. Snimala se u luksuznom automobilu, a osmeh nije skidala sa lica. Ona je navodno otputovala na Kopaonik sa dečkom Bogdanom i njegovom ćerkom Iskrom.

Zajedno će navondo uživati u zimskoj idili na ovoj poznatoj srpskoj planini, dok će biti smešteni navodno u Cecinom stanu, koji ona već godinama poseduje i u kojem često borave i njena deca Anastasija i Veljko.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno posetila Kragujevac, rodno mesto njenog izabranika Bogdana Srejovića.

Porodica njenog dečka je slavila krsnu slavu Sveti Jovan Krstitelj, te je tim povodom Ceca posetila Bogdanovog oca, Miloša Srejovića, inače poznatog sportistu.

Krsna slava je bio i povod da se Ceca upozna sa porodicom njegnog izabranika, sa kojim je već dva meseca u ljubavnoj vezi.

Podsetimo, Ceca je uplovila u romansu sa Bogdanom Srejovićem, koji se bavi ugostiteljstvom i mlađi je od nje 9 godina. Njih dvoje prvi put su zajedno viđeni u jednom restoranu. Mnogi komentarišu da Ceca izgleda fenomenalno, posebno otkako je srećna u ljubavi.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track