TIJANI AJFON GODINU DANA ZATVORA: Starleta se nagodila sa Tužilaštvom, priznala krivicu
Foto: Damir Dervišagić

nagodila se sa Tužilaštvom BiH

TIJANI AJFON GODINU DANA ZATVORA: Starleta se nagodila sa Tužilaštvom, priznala krivicu

Stars -

Državljanki Srbije Tijani Maksimović (28), poznatijoj kao Tijana Ajfon, koja je priznala krivično delo koje je tereti za podvođenje, predložena je zatvorska kazna u trajanju od godinu dana.

U predmetu protiv optužene za međunarodno navođenje na prostituciju, Maksiovićeva je u celosti priznala krivično delo za koje je tereti optužnica Tužilaštva BiH.

Njoj je predložena jednogodišnja zatvorska kazna u skladu sa ulogom i odgovornošću optužene u izvršenju krivičnog dela. Sporazumom o priznanju krivice, optužena se odriče prava na suđenje i prava na žalbu na presudu koju joj izrekne Sud BiH.

Sud BiH je, kako je preneo sarajevski portal "Klix", prihvatio sporazumno priznanje krivice. Optužena je uhapšena prošlog maja kada je utvrđeno da je ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, zajedno sa još dve đevojke sa područja Beograda, koje je podsticala na pružanje seksualnih usluga za novac, na jednoj zabavi u okolini Bijeljine.

Prema optužnici Tijana Ajfon je podsticala državljanke Srbije G. S. i S. P. iz Beograda da, u cilju pružanja seksualnih usluga, otputuju s njom u Bijeljinu, gde su na privatnoj zabavi pružali seksualne usluge za iznos od po 500 evra.

Tijana Ajfon, Tijana Maksimović
foto: ATA Images

Ajfonka je zajedno sa G.S. i S.P, 27. maja prošle godine ilegalno ušla u BiH, preko reke Save. Odatle su odvezene na privatnu zabavu u mestu Suho Polje. Zabavu je prekinula policija u akciji "Kristal" i uhapsila osumnjičene. Na zabavi je zatečeno devet žena i 26 muškaraca. Mnogi od njih su bliski kriminalnom miljeu, imaju bogate dosijee, a neki važe za ljude bliske "Škaljarskom klanu". Imanje je bilo okruženo skupocenim automobilima "porše", "audi", "BMV", među kojima je bilo i blindiranih.

U pretresu vikendice i vozila otkriveno i zaplenjeno 46 grama kokaina, medicinska droga, deset pištolja, tri pancira, preko 20.000 maraka u raznim valutama, telefoni, laptopi i slično.

Tijana Ajfon
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/Tanjug

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track