FOTO 3 u 1! JELENA KARLEUŠA HOĆE DA IZGLEDA KAO 10 GODINA MLAĐA DUŠKOVA LJUBAVNICA: Slika se na IZVOL'TE i pokazuje dibidus sve
Foto: Printscreen/Instagram

Čudni potezi

FOTO 3 u 1! JELENA KARLEUŠA HOĆE DA IZGLEDA KAO 10 GODINA MLAĐA DUŠKOVA LJUBAVNICA: Slika se na IZVOL'TE i pokazuje dibidus sve

Stars -

Duško Tošić vratio se sa suprugom iz Turske u Beograd, ali kako se pronelo beogradskom čaršijom između ostaloog i zbog ljubavnice Ane Jovanović.

Sportista je u prestonicu stigao pre dva dana, a njegova žena kako bi skrenula pažnju na sebe je na društvenim mrežama postavljala provokativne fotografije. Jednu iz hotela u Istanbulu i to identičnu kao što je to radila dizajnerka kupaćih kostima dok je bila u gostima kod njenog muža početkom februara.

Duškova žena se slikala u kadi, i to sa buketom crvenih ruža, a sličnu fotografiju je nedelju dana pre toga postavila i bivša žena Peđe Jovanovića. Nema sumnje da kopira Anu.

Međutim, kako je Duškova žena deset godina starija od ljubavnice, ona na sve načine pokušava i da izgleda mlađe. Doduše, bar na fotografijama. Tako se fotografisala u minimalnoj garderobi. Sportsko izdanje u duksiću i patikama je sve samo ne sportsko već provokativno. Seksi mama je pokazala da ima najmanji mogući bikini na svetu, pa su joj svi atributi "na izvol'te". A tu je i modni detalj - bela torbica, za koju je Duškova žena bila posebno domišljata i kreativna, pa ju je "pričvrstila" za butinu.

Ali to nije sve. Duškova žena se na sve načine trudi da omalovaži Anu, pa ne prođe dan da joj putem svog Instagrama ne pošalje jasan znak šta misli o njoj.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

00:19

ZAFALILO JOJ MATERIJALA?! Starleta iz Ivanjice snimala se tokom vožnje, BUJNO PORPSJE SEVA na sve strane, Instagram GORI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track