ALBANSKA PEVAČICA KOPIRA STANIJU! CRVENA HALJINA, IZREZ DO KUKA: Golišava u toaleti koju je SRPSKA STARLETA nosila pre 4 godine!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Youtube

KOPIJA

ALBANSKA PEVAČICA KOPIRA STANIJU! CRVENA HALJINA, IZREZ DO KUKA: Golišava u toaleti koju je SRPSKA STARLETA nosila pre 4 godine!

Stars -

Kejvina Ktela, albanska pevačica na nacionalnoj se televiziji pojavila u crvenoj haljini, koja je više otkrivala nego pokrivala. Srpska starleta Stanija Dobrojević se pre četiri godine pojavila u veoma sličnoj crvenoj haljini, koja ima duboki izrez.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube

Mnogi su se tada pitali da li je Stanija nosila gaćice, pa su u jednom trenutku izvirile crvene tange, dok se kod Kejvine uopšte nisu videle.

Pevačica je s*ksi plesom pokazala sve, a pojavili su se komentari kako neodoljivo podseća na starletu i bivšu rijaliti učesnicu, pa i da ju je potpuno iskopirala.

Inače je poznato da mnoge rijaliti učesnice kopiraju Staniju Dobrojević, a jednom prilikom je njena menadžerka to prokomentarisala.

"Kod Maje se definitivno vidi da joj je idol Stanija, sama je to rekla u prošloj sezoni. Staniji je sve to simpatično, ali smatramo da bi bilo bolje da je svoja, nego što se toliko trudi da kopira", rekla je Stanijina PR menadžerka jednom prilikom za "Pink".

Bonus video:

00:24

STANIJA GRMI NA ZLATIBORU! Dobrojevićeva zapalila INSTAGRAM vrelim fotkama sa planine, a društvo joj pravi dečko!

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja